Televisie

Bed and Breakfast MAX aflevering 1: Uitzending Gemist

Uitzending Gemist

De eerste aflevering van Bed and Breakfast op MAX werd door zo’n 1,5 miljoen mensen bekeken. De serie staat daarmee in de top-5 van best bekeken televisieprogramma’s van maandag 30 oktober: een mooie start van het nieuwe seizoen!

Bed and Breakfast MAX in Giethoorn
Tijdens de eerste aflevering maakten we kennis met Mart en Son; dit enthousiaste koppel verhuisde jaren geleden vanuit het Gooi richting Giethoorn, waar zij met veel succes B&B Plompeblad runnen. De B&B-eigenaren namen hun medekandidaten uiteraard mee uit varen door de grachten van Hollands Venetië.

bed and breakfast max

Luxe suite van B&B Plompeblad in Giethoorn.

B&B’s in Friesland
Na het avontuur in Giethoorn verplaatste het gezelschap zich richting Friesland, waar Matse en Sjoerd aan het roer staan bij B&B Claercamp in Rinusmageest. De groep werd rondgeleid over het historische terrein, waarna een cursus klompen maken volgde. Als laatst werd B&B De Arrestant van Anneke en Menno in het Friese Wergea bezocht.

omroep max

Bed & Breakfast Claercamp is gelegen in het mooie buitengebied van Dokkum.

Uitslag
De geldbedragen lagen dicht bij elkaar, maar uiteindelijk wisten Anneke en Menno er met de winst vandoor te gaan. Heb jij de aflevering nog niet gezien of wil je ‘m gewoon nog een keer kijken? Via Uitzending Gemist kijk je Bed and Breakfast eenvoudig terug.

omroep max

B&B De Arrestant is gekroond tot winnaar in de eerste aflevering van Bed & Breakfast op MAX.

Logeren bij B&B’s
Wil jij overnachten bij één van de deelnemers uit Bed and Breakfast van Omroep MAX of een andere leuke B&B in Nederland? Boek dan snel je verblijf via Bedandbreakfast.nl: je reserveert rechtstreeks bij de eigenaar en zonder reserveringskosten.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter