Inspirerende Bestemmingen

Bijzondere Oud & Nieuw Bestemmingen

Bedandbreakfast.nl; Bijzondere Oud & Nieuw Bestemmingen 2017

Het einde van 2017 is alweer in zicht. Weet jij al waar je Oud en Nieuw gaat vieren? Misschien is het een idee om de jaarwisseling eens in een andere, inspirerende omgeving te vieren? We hebben een aantal bijzondere Oud en Nieuw bestemmingen op een rij gezet.

Begin het nieuwe jaar speciaal

Er zijn een aantal bestemmingen in Nederland die je een waanzinnig en uitbundig nieuwjaarsgevoel bezorgen. Start het nieuwe jaar met spectaculair vuurwerk en sfeervolle straten vol enthousiaste feestgangers. Vier Oud en Nieuw op één van de meest unieke, feestelijke en bijzondere locaties en ga vol enthousiasme het nieuwe jaar tegemoet. Reserveer snel een uniek Bed and Breakfast op jouw favoriete Oud en Nieuw bestemming.

#1 Rotterdam; Feest aan de Erasmusbrug

De meest bijzondere Oud en Nieuw bestemming in Nederland is misschien wel Rotterdam. Op de Erasmusbrug vindt de grootste en meest spectaculaire vuurwerkshow van Nederland plaats. Neem champagne mee en ga feestend het nieuwe jaar in. Vanaf de Boompjeskade geniet je van de prachtige muziek en tel je samen met duizenden mensen tijdens een indrukwekkende countdown af naar 2018. Om 00.00 uur barst het vuurwerk los met de prachtige skyline van Rotterdam op de achtergrond.

Bed and Breakfast Rotterdam

#2 Maastricht; Bruisend Bourgondisch Feest

Met de grootste kerstmarkt van Nederland op het Vrijthof is Maastricht één van de favoriete Oud en Nieuw bestemmingen van Nederland. Deze bourgondische stad bruist van de energie en de sfeervolle cafeetjes aan het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein zijn tot in de vroege uurtjes open. Vanaf de Sint Servaasbrug geniet je van een fantastisch uitzicht over de Maas en kun je goed het vuurwerk bekijken met de historische gebouwen op de achtergrond. Reserveer een unieke Bed and Breakfast in Maastricht en beleef de ultieme jaarwisseling.

B&B Amsterdam

#3 Amsterdam; Gezellige sfeer in de Binnenstad

Natuurlijk is ook Amsterdam een aanrader om het jaar 2018 op sfeervolle wijze in te luiden. Van de gezellige feesten op de Nieuwmarkt en het Leidseplein, tot de spetterende vuurwerkshow aan het Oosterdok. Overal in de stad worden feesten georganiseerd en de sfeer in de gezellige kroegjes aan de grachten is uniek. Oud en Nieuw vier je op spectaculaire wijze in Amsterdam. Vind jouw favoriete B&B op de pagina Bed and Breakfast Amsterdam en vier een te gek nieuwjaarsfeest in onze hoofdstad.

#4 Utrecht; Knallende kurken onder de Domtoren

Een bijzondere Oud & Nieuw bestemming is de historische stad Utrecht. Feest mee in de gezellige kroegjes rondom het Domplein, waar om middernacht de stadsbeiaardier de wereldberoemde ABBA-song ‘Happy New Year’ vanaf de Domtoren laat klinken. Proef de fantastische sfeer aan de grachtengordel, of geniet van het vuurwerk vanaf de nieuwe Moreelsebrug. Op de pagina Bed and Breakfast Utrecht vind je unieke B&B’s om jouw nieuwjaarsuitje compleet te maken.

#5 Den Haag; Officieuze Oudejaarshoofdstad

Tijdens Oud & Nieuw is Den Haag omgedoopt tot de officieuze oudejaarshoofdstad van Nederland. Op 31 december starten de activiteiten al vroeg in de ochtend. Vreugdevuren, evenementen en optredens in de Hofstad duren voort tot 1 januari laat in de middag. De unieke sfeer in de binnenstad is perfect te combineren met de traditionele Nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen. Duizenden Nederlanders luiden dan het nieuwe jaar in met een sprong in de koude zee.

B&B in Den Haag

#6 De Efteling; Een Sprookjesachtig Uiteinde

Een bijzondere Oud & Nieuw bestemming om met kinderen de jaarwisseling door te brengen is de Efteling. Twinkelende lichtjes, winterse taferelen en prachtig vuurwerk in het mooiste attractiepark van Nederland. Het is een waar feest voor kinderen om Oud & Nieuw in de Efteling te vieren. Het Efteling Winterkoor laat je het ultieme wintergevoel beleven met prachtige muziek. Als om 01.00 uur de poorten sluiten geniet je na in de huiselijke sfeer van een Bed and Breakfast in de buurt van de Efteling.

Deel dit Artikel:

Over de auteur

Mark Verhoeven

Online Marketing bij Bed & Breakfast Europe. Speciale focus op SEO, SEA, Social en Crossmediale Content Marketing.

Laat een reactie achter