Inspirerende Bestemmingen

5 Bijzondere B&B’s voor op je Bucket List

Bedandbreakfast.nl; 5 Bijzondere B&B's voor op je Bucket List: Landelijk Logeren en Hemels Overnachten

Is het jouw droom om dit jaar te overnachten in de ultieme Bed & Breakfast? Wij helpen je graag op weg en hebben alvast een paar bijzondere B&B’s voor je geselecteerd. Tenslotte is januari de ideale maand om mooie plannen waar te maken!

bed en breakfast

1. B&B De Bijenberg – Dedemsvaart

Op één van de mooiste plekken van Nederland vind je De Bijenberg. De B&B ligt op een landgoed in het hart van het feeërieke Reestdal, waar je heerlijk kunt ronddwalen. Verblijf in één van de fraaie appartementen en geniet ’s morgens van een ontbijt vol streekproducten. Echte wellness-liefhebbers kunnen terecht in de hot tub of sauna. Daarnaast is het mogelijk om te relaxen op het privéstrandje en te zwemmen in de vijver. Als klap op de vuurpijl mag je zelfs een balletje slaan op de tennisbaan!

Reserveer een B&B met Hot Tub

2. Veen 107 – Den Haag

Landelijk logeren in Den Haag… Het klinkt onwerkelijk, maar het kan écht bij Veen 107. Bij deze monumentale langgevelboerderij uit 1832 overnacht je in de voormalige stallen, die zijn omgetoverd tot stijlvolle appartementen. Elk gastenverblijf is ingericht met onder meer een zithoek, pantry en comfortabele slaapvide. Bovendien is de B&B idyllisch gelegen aan een landelijke weg, maar met het openbaar vervoer ben je snel in het bruisende centrum. Zo heb je het beste van twee werelden.

landelijk

3. De Verloren Sinjoor – Bladel

Van de schitterende themakamers tot de bourgondische gastvrijheid: De Verloren Sinjoor in Bladel heeft alles in huis voor een onvergetelijk weekendje weg. Als je daar de ontelbare fiets- en wandelroutes in de Brabantse Kempen bij optelt, dan kom je er al snel achter dat het totaalplaatje klopt. Ook de gastenkamers met namen als Venandi, Hippus, Fiori en Pavos dragen bij aan een unieke ervaring. Welke kamer heeft jouw voorkeur?

4. De Beereshoeve – Noordbroek

Levensgenieters opgelet! Strijk dit jaar neer in Groningse Noordbroek voor een bijzondere overnachting bij De Beereshoeve. Bij deze klassieke woonboerderij uit 1906 geniet je niet alleen van een goede nachtrust met een overvloedig ontbijt, maar je kunt hier ook deelnemen aan een kookworkshop of een heuse wijnproeverij. Laat alle spijzen rustig zakken tijdens een potje Jeu de Boules in de tuin of breng een bezoek aan de nabijgelegen golfbaan.

5. Nachtje in de Kerk – Vrouwenpolder

Wie op zoek is naar een veilige haven in Zeeland is van harte welkom bij Nachtje in de Kerk. In dit gerenoveerde bedehuis tref je twee verrassende gastenkamers, een gezellige ontbijtruimte en een knusse loungehoek aan. Wil je eropuit? Vanuit de kerk loop je zó naar het prachtige strand van Vrouwenpolder of één van de aangename terrassen in het dorp. Kortom: bij deze bijzondere B&B zijn er genoeg mogelijkheden voor een moment van bezinning én vreugde!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

    • Bedankt voor je reactie. Doel je op een gids/ boek of een digitale lijst? Op Bedandbreakfast.nl kun je een zoekresultaat van B&B’s verkrijgen door te zoeken op een plaatsnaam, maar je kunt ook zoeken op de gewenste provincie. In dat geval krijg je een (digitale) lijst van alle B&B’s uit een bepaalde provincie.

Laat een reactie achter