Inspirerende Bestemmingen

Eropuit tijdens Pasen 2018

Bedandbreakfast.nl; Pasen 2018

Pasen is het ideale moment om er eens heerlijk tussenuit te gaan met z’n tweetjes óf juist met het hele gezin. We hebben een aantal bijzondere bestemmingen voor een verblijf in de natuur of in een Nederlandse stad, voor je op een rij gezet.

Pasen 2018 op de Waddeneilanden

Pasen is de ideale tijd om eens lekker uit te waaien op de Waddeneilanden. Het zijn schitterende eilanden die perfect zijn voor een weekendje weg. Je kunt er geweldige fietstochten maken door de knusse dorpjes en mooie natuur, en heerlijk wandelen over het strand of door de duinen. Je voelt je helemaal thuis en komt volledig tot rust als je de waddeneilanden ontdekt vanuit een sfeervolle B&B.

Stedentrip

Een citytrip tijdens Pasen 2018 is één van de vele opties om er eens lekker tussenuit te gaan. Winkelen in sfeervolle binnensteden, een museum bezoeken of overige bezienswaardigheden aandoen. Heerlijk uit eten in gezellige restaurantjes. Je geniet optimaal van een unieke lokale belevenis als je verblijft bij een Bed and Breakfast. Je geniet van een warm en gastvrij ontvangst en je gastvrouw of gastheer vertelt je alles over de stad. Bijzondere bestemmingen voor een stedentrip:

Leeuwarden

Leeuwarden is culturele hoofdstad van Europa en hoort voor Pasen 2018 op je lijst te staan als je er even lekker op uit gaat. De Friese hoofdstad is de plaats waar de Elfstedentocht start en finisht. Het is ook de Stad van Mata Hari. In de provincie Fryslan is veel vertier en Leeuwarden is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Bed and Breakfast Leeuwarden

Amsterdam

Amsterdam bruist: een populaire bestemming voor je stedentrip omdat er altijd iets te doen is. Voor Shopliefhebbers is de Kalverstraat geweldig of struin door “de 9 straatjes”. Liefhebbers voor cultuur kunnen naar het Rijksmuseum of het Van Gogh Museum. Nemo Science Center is een aanrader om met kinderen te bezoeken. In de avond is er volop keuze uit sfeervolle eetgelegenheden om daarna in het nachtleven te duiken.

Bed and Breakfast Amsterdam

Den Haag

De hofstad van Nederland, Den Haag, is voor Pasen 2018 zeker het bezoeken waard. In Kijkduin en Scheveningen kun je langs de uitgestrekte kustlijn heerlijk wandelen en uitwaaien. Als je op pad gaat met de familie is een bezoek aan Madurodam een aanrader en voor cultuursnuivers heb je het Mauritshuis. Het Afas Theater biedt als grootste theater van Nederland vertier in de avonduren.

Bed and Breakfast Den Haag

Interesse in een Stedentrip naar het Buitenland:

Een weekendje weg met kinderen

Wil je Pasen 2018 gezellig met de familie buiten de deur doorbrengen en iets leuks doen met de kinderen? Er zijn legio mogelijkheden. Voor dierenliefhebbers heb je het nieuwe Wildlands Adventure Park in Emmen of is een bezoek aan de Panda’s in Ouwehands Dierenpark top. Kijk je meer uit naar een attractiepark? Walibi is voor pubers geweldig en in de Efteling heb je zowel voor jong als oud veel vertier. Met kleine kinderen is ook Plopsa Indoor Coevorden een goed alternatief. Kijk hier voor B&B’s bij:

Pasen 2018 in de Natuur

Natuurliefhebbers kunnen terecht in een aantal natuurparken die zeer de moeite waard zijn. De Biesbosch en de Veluwe zijn de bekendste en bieden het mooiste natuurschoon dat ons land rijk is. In de omgeving vind je altijd wel een sfeervolle Bed and Breakfast, waar je even helemaal tot rust komt en volop geniet van het bijzondere landschap met planten en dieren.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Mark Verhoeven

Online Marketing bij Bed & Breakfast Europe. Speciale focus op SEO, SEA, Social en Crossmediale Content Marketing.

Laat een reactie achter