Diervriendelijke B&B

Op Vakantie met de Hond in Nederland

Bedandbreakfast.nl; Op Vakantie met de Hond in Nederland

Trek je er graag op uit met je vrolijke viervoeter? Dan wil je natuurlijk ook het liefst op vakantie met de hond in Nederland! In overleg met veel B&B-eigenaren is jouw beste vriend welkom bij de leukste accommodaties, waaronder de volgende vijf diervriendelijke B&B’s.

Vrede Vrijheid – Dedemsvaart

In Nederland vind je talloze B&B’s die geschikt zijn voor een fijne vakantie met de hond en Vrede Vrijheid hoort absoluut in dat rijtje thuis. Deze landelijk gelegen B&B beschikt naast een gezellige pipowagen, ook over een ruim appartement met een privébadkamer en een eigen terras. ’s Morgens wordt er een lekker ontbijt geserveerd, waarna je samen met de hond een mooie wandeling kunt maken door de Overijsselse natuur.

Bed en Breakfast Oppe Klincke – Dongjum

Toe aan een unieke overnachting in Friesland? Kies dan voor een verblijf bij Bed en Breakfast Oppe Klincke, die gevestigd is in een eeuwenoude kop-hals-rompboerderij. Je kunt hier kiezen uit vier kleurrijke gastenkamers, die allemaal beschikken over een eigen badkamer. Bovendien ligt de B&B aan de bekende Elfstedenroute, die je zowel per fiets als met de benenwagen kunt volgen. Tip: breng ook een bezoek aan de historische binnenstad van Franeker.

B&B Gjestegaard – Vorden

Kastelen bezoeken, wandelen door natuurgebied Grote Veld of, bij minder fraai weer, relaxen voor de open haard… Een vakantie met de hond is één groot feest bij B&B Gjestegaard in het Gelderse Vorden. Ook bij het Noors-Nederlandse ontbijt wordt er goed uitgepakt, zo mag je onder meer rekenen op een vers scharreleitje van de eigen kippen én worden er zoveel mogelijk biologische producten gebruikt. Dat klinkt toch heerlijk?

Pension Neele – Nieuwerkerk

Of je of ’s zomers gaat fietsen langs de kust of ’s winters een lange strandwandeling maakt; Zeeland is bij uitstek de plek om eropuit te trekken met de hond. Kies voor een verblijf bij Pension Neele en ervaar hoe het is om te overnachten in een voormalige burgemeesterswoning uit 1900. Deze knusse B&B in Nieuwerkerk is van alle gemakken voorzien en het welbekende Zeeuwse ontbijt ontbreekt hier uiteraard niet.

Home at the End of the World – Slenaken

Laat de boel de boel en knijp er écht even tussenuit bij Home at het End of the World… Dankzij de idyllische ligging van deze Bed & Breakfast waan je jezelf even in een andere wereld. Zowel het geliefde Limburgse Heuvellandschap als de Belgische Voerstreek liggen op steenworp afstand, een ander pluspunt van deze B&B is de gezellige gelagkamer met houtkachel. Kortom: de ideale B&B voor een vakantie met de hond.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter