Inspirerende Bestemmingen

Leukste Bestemmingen voor de Meivakantie

Bedandbreakfast.nl; Leukste Bestemmingen voor de Meivakantie

Heb je nog geen concrete plannen voor de meivakantie? Grijp dan nu je kans en reserveer snel je verblijf bij een Bed & Breakfast op één van de leukste bestemmingen in Nederland. Dit zijn onze tips voor een bruisende lente, maak er iets leuks van!

Koningsdag 2018

Reis net als Koning Willem-Alexander en koningin Máxima op 27 april af naar Groningen en beleef Koningsdag als nooit tevoren. Begroet de koninklijke familie tijdens hun speciale route door de binnenstad en ga daarna op in het feestgedruis. Bovendien valt Koningsdag dit jaar op een vrijdag, waardoor je genoeg tijd hebt om er een uitgebreide citytrip van te maken! Uiteraard kun je er ook voor kiezen op dit feestelijke weekend op een andere topbestemming te vieren:

Bevrijdingsfestivals in de Meivakantie

In de meivakantie vinden er weer diverse Bevrijdingsfestivals plaats door het hele land, een perfect moment om eropuit te trekken. Vier op 5 mei de vrijheid samen met vrienden, familie en artiesten als Nielson, DI-RECT, Fedde Le Grand of Ronnie Flex. De artiesten en optredens verschillen per locatie, dus er zit altijd wel een aantrekkelijk programma voor jou tussen. Reserveer alvast een gastvrije B&B in je favoriete plaats en maak er een feestje van!

B&B’s aan de Kust

Wandelen door de duinen, flaneren over de boulevard of genieten van een drankje op het terras… De Nederlandse kustlijn is bezaaid met gezellige badplaatsen waar je een fantastische meivakantie tegemoet gaat. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een verblijf aan zee tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Garanties op het weer bestaan niet in Nederland, maar met een beetje geluk kun je in de meimaand getrakteerd worden op een aantal zomerse dagen.

Bloemenpracht in de Keukenhof

Bloemenliefhebbers opgelet! Tot en met 13 mei kun je terecht in de kleurrijke wereld van de Keukenhof. De meivakantie is dan ook hét moment om last-minute te genieten van alle bloemenpracht. Dwaal door de verrassende inspiratietuinen, aanschouw de spectaculaire bloemenshows en verwonder je vooral over de 7 miljoen bloembollen die in bloei staan. Bovendien is de Keukenhof met een gratis speurtocht, kinderboerderij, doolhof én een speeltuin ook leuk voor de kids!

B&B's Keukenhof

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

  • Ben je al eens op Bed and Breakfast de Wieber geweest in het Oosten van Nederland voor Natuur onmundig mooie streek.

    • Hallo Henk en Wouter, het oosten van Nederland is inderdaad prachtig! Jullie B&B heb ik niet bezocht, maar ik heb natuurlijk wel jullie avonturen gevolgd bij ‘Bed & Breakfast’ op MAX. Leuke aflevering was dat!

Laat een reactie achter