Geclassificeerde B&B

Nominaties 2 tulpen categorie ‘Beste B&B van Nederland 2018’

De nominaties van de Beste B&B van Nederland 2018 zijn bekend! De nominaties in de 2 tulpen categorie zijn: B&B Flora’s op Boerskotten in De Lutte, B&B Hotel California in Wichmond en B&B In de Lavinde in Millingen aan de Rijn. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Nominaties 2 tulpen categorie Beste B&B

Flora’s op Boerskotten – De Lutte

Ten midden van het prachtige glooiende Twentse landschap is B&B Flora’s op Boerskotten te vinden, de B&B is gevestigd in een karakteristieke boerderij. Het gastenverblijf met eigen entree beschikt over een tweepersoonsbed, privé sanitair en een keukentje, maar het belangrijkste is het fenomenale uitzicht! Op het verwarmde en overdekte privé terras genieten gasten van dit prachtige uitzicht.

Nominaties 2 tulpen categorie

Hotel California – Wichmond

In de Achterhoek vind je Bed and Breakfast Hotel California, al meermaals genomineerd voor Beste B&B in de categorie 2 tulpen. Gasten beschikken hier over een vrijstaand huisje dat van alle gemakken is voorzien. Hotel California is omgeven door veel wandel- en fietsroutes en na een actieve dag is het heerlijk thuiskomen in deze Bed and Breakfast.

Nominaties 2 tulpen categorie

In de Lavinde – Millingen aan de Rijn

B&B In de Lavinde was van oudsher een boerderij die door de eigenaren volledig is verbouwd tot Bed and Breakfast. De B&B beschikt over meerdere kamers en een tuinhuisje. Gasten voelen zich hier snel thuis. Het uitgebreide ontbijt wordt in de serre geserveerd. Hier hebben de gasten een geweldig uitzicht op de grote tuin.

Uitreiking ‘Beste B&B van Nederland 2018’

De winnaars van de Beste B&B van Nederland 2018 in de 2 tulpen categorie worden bekendgemaakt op woensdag 20 juni. De uitslag is te vinden via www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter