Geclassificeerde B&B

Vier de Zomer bij nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Nederland telt maar liefst 17 nieuwe geclassificeerde B&B’s. De accommodaties zijn allemaal bezocht en gecontroleerd door een Mystery Guest, waardoor je kunt rekenen op een zorgeloos verblijf. Ontdek snel de nieuwste B&B’s met Tulpen voor de zomer!

Geclassificeerde B&B’s met 5 Tulpen

Ben je toe aan een vakantie of weekendje weg, waarbij je volledig in de watten wordt gelegd? Kies dan voor een verblijf bij een geclassificeerde B&B met 5 Tulpen: deze accommodaties zijn voorzien van veel luxe faciliteiten en de service is uitmuntend. Overnacht deze zomer bijvoorbeeld in een monumentaal pand in hartje Zierikzee, een voormalige pastorij in het Zeeuwse Zuiddorpe of op een heuse alpacaboerderij in Tiendeveen:

Geclassificeerde B&B’s met 4 Tulpen

In totaal zijn er twaalf nieuwe B&B’s toegetreden tot de Categorie 4-Tulpen. Deze pareltjes vind je in de mooiste steden en dorpjes, verspreid over het hele land. Van Enkhuizen tot Sittard en van Zierikzee tot Bathmen… Keuze genoeg voor een luxe zomervakantie in eigen land:

Geclassificeerde B&B met 3 Tulpen

Nieuw in de Categorie 3-Tulpen is B&B Baibini, wat in het Papiaments staat voor: komen en gaan. Deze gastvrije B&B is gevestigd in het Zuid-Hollandse Hendrik-Ido-Ambacht, dus je bent binnen een mum van tijd in het sfeervolle Dordrecht of het bruisende Rotterdam. Ideaal voor een dagje cultuur snuiven of shoppen.

Geclassificeerde B&B met 2 Tulpen

Wie er graag op uit trekt in de natuur, is helemaal op z’n plek bij B&B Veenemaat in het Gelderse Kotten. Ontdek overdag het coulisselandschap van de Achterhoek en kom ’s avonds tot rust bij deze knusse accommodatie. Naast de B&B runnen de eigenaren ook een gezellig eetcafé en een minicamping.

B&B’s met Kwaliteitskeurmerk

Alle geclassificeerde B&B’s voldoen aan de basisvereisten op het gebied van veiligheid, hygiëne en onderhoud. Deze B&B’s met een kwaliteitskeurmerk herken je aan de roze tulpen bij de vermeldingen op Bedandbreakfast.nl. Het aantal tulpen is een indicatie voor het luxe-niveau: hoe meer tulpen een B&B heeft, des te luxer de accommodatie is.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij het luxe-niveau wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter