Inspirerende Bestemmingen

Snel ertussenuit bij een Last Minute B&B in eigen land

Bedandbreakfast.nl; Snel ertussenuit bij een Last Minute B&B in Nederland

Ideaal voor late beslissers: een last minute B&B in Nederland. Want of je nu wilt recreëren aan de kust of liever gaat fietsen door de natuur, er zijn genoeg bestemmingen en accommodaties waar je binnen een paar klikken terecht kunt voor een heerlijk verblijf!

Last Minute B&B in populaire landstreken

Iedere landstreek heeft wel iets unieks. Dat kan een typische lekkernij zijn, een magisch landschap, een eeuwenoud volksverhaal of een combinatie van verschillende bijzonderheden. Als je echt zo’n streek wilt leren kennen, dan ben je ook bij een last minute B&B aan het juiste adres. Veel B&B-eigenaren weten veel van de omgeving en geven je graag de beste tips om eropuit te trekken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ontbijt met streekproducten…

Citytrip met Last Minute B&B

Ben je van plan om op korte termijn een citytrip te plannen? Reserveer dan gelijk een last minute B&B in jouw favoriete stad; ideaal om tussentijds je nieuwste aankopen te droppen en daarna bijvoorbeeld een terrasje te pakken. Natuurlijk kun je kiezen voor een stedentrip met een tour langs alle highlights van de hoofdstad, maar als het voor jou iets rustiger mag, dan zijn er tal van andere steden waar je minstens zoveel plezier hebt.

Overnachten bij Dierenparken

Op avontuur in Wildlands, panda’s spotten in Ouwehands Dierenpark of samen op safari in Beekse Bergen… Of je nu met z’n tweeën bent of met het hele gezin: een dagje dierentuin kost de nodige energie. Met een last minute B&B tover je een dagje dierentuin eenvoudig om tot een heerlijke minivakantie in eigen land! Na een goede nachtrust ben je de volgende dag weer helemaal opgeladen voor urenlang shopplezier in de stad of voor een mooie wandeling in de natuur.

Logeren aan de kust

Zodra de temperaturen stijgen zijn veel accommodaties aan de kust volgeboekt, maar met een beetje geluk kun je terecht bij een last minute B&B. Vooral badplaatsen als Noordwijk en Scheveningen zijn mateloos populair bij toeristen uit binnen- en buitenland. Vreemd is dat niet, want in deze plaatsen is er altijd wel iets te beleven. Flaneer over de boulevard, ga zonnebaden op het strand of plof neer bij een hippe beachclub… Er is voor ieder wat wils!

Vakantie in de natuur

Nederland telt maar liefst twintig Nationale Parken, waar je als actieve fietser of wandelaar ongestoord kunt genieten van de natuur. De Hoge Veluwe en Veluwezoom zijn bijzonder geliefd vanwege de combinatie met het Kröller Müller Museum. Toch zijn ook het Dwingelderveld en de Utrechtse Heuvelrug echte aanraders, of wat dacht je ervan om met een bootje te varen door de Biesbosch? Reserveer snel een last minute B&B bij de populairste parken:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter