Geclassificeerde B&B

Nieuwe Gecertificeerde B&B’s voor een Heerlijke Herfst

Bedandbreakfasrt.nl; Nieuwe Gecertificeerde B&B’s voor een Heerlijke Herfst

Wandelen door de kleurrijke natuur, relaxen in een jacuzzi of ‘gewoon’ aanschuiven bij een heerlijk ontbijt vol streekproducten… Trek deze herfst eropuit en verwen jezelf met een onvergetelijk verblijf bij de nieuwste gecertificeerde B&B’s!

Gecertificeerde B&B’s met 5 Tulpen

B&B’s uit de categorie met 5 Tulpen staan bekend om hun luxe faciliteiten, excellente services en optimale privacy. Het zijn dan ook de perfecte adresjes voor iedereen die toe is aan een luxueus en zorgeloos verblijf. De nieuwste gecertificeerde B&B’s vind je onder meer aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden en in het historische centrum van Dordrecht:

Gecertificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Kijk je uit naar een luxe herfstvakantie in eigen land? Dan ben je ook bij de nieuwste gecertificeerde B&B’s met 4 Tulpen aan het juiste adres. Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust in een jacuzzi met uitzicht op de bostuin bij Viva la Veluwe, of geniet van gastronomische ontbijtjes, borrelhapjes en Table d’Hôtes bij Bommels Dijkhuis. Iedere B&B heeft wel iets unieks, ontdek het zelf:

Gecertificeerde B&B’s met 3 Tulpen

Laat je betoveren door de kleurrijke natuur en blijf na een lange herfstwandeling comfortabel slapen bij een nieuwe B&B met 3 kwaliteitstulpen. Zo ligt de Beddestee vlakbij het Dwingelderveld, terwijl Immer met Moed op steenworp afstand ligt van het Drents-Friese Wold. Liever naar Brabant? Kies dan voor een verblijf bij Domaine Haute Bruyere op de Brabantse Wal:

Gecertificeerde B&B met 2 Tulpen

Het Zwanennest in het Noord-Hollandse Den Ilp is toegetreden tot de categorie met 2 Tulpen. Naast de B&B runnen de eigenaren ook een café, waar je altijd terecht kunt voor een lekker drankje en een flinke portie gezelligheid. In de directe omgeving vind je tal van toeristische plaatsen en trekpleisters, waaronder de Zaanse Schans:

B&B’s met Kwaliteitskeurmerk

Alle B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie voldoen aan de basisvereisten op het gebied van hygiëne, veiligheid en onderhoud. De accommodaties zijn persoonlijk bezocht en gekeurd door een Mystery Guest, waardoor je als gast kunt rekenen op een zorgeloos verblijf. Reserveer snel je favoriete accommodatie voor de herfstvakantie!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

  • Ik maak vaak gebruok van B&B
    Prima aanvulling deze informatie.
    Blijf graag op de hoogte van nieuwe B&B
    Niet iedere dag!!! 1xper maand
    Jeanne.

Laat een reactie achter