Geclassificeerde B&B

Geclassificeerde B&B’s voor een geslaagde Stedentrip

Goede bedden, een heerlijk ontbijt met verse producten en tips van een echte local… Een geslaagde stedentrip begint bij een geclassificeerde B&B in het hart van de stad! Hierbij een selectie van enkele toppers die zeer geschikt zijn voor je eerstvolgende citytrip.

City Attic Haarlem – Haarlem

Als je kiest voor een verblijf bij City Attic Haarlem, dan kun je rekenen op een fantastische stedentrip in eigen land. Deze stijlvolle B&B is geschikt voor maximaal vier personen, perfect dus voor koppels of vriendinnen die samen de stad willen verkennen. Extra mooi: je overnacht hier in een monumentaal pand uit 1890, midden in het historische centrum mét uitzicht op de Sint-Bavokerk.

City Attic Haarlem

De Luthiers – Dordrecht

Een overnachting bij De Luthiers staat garant voor een unieke ervaring. Bij deze B&B kun je namelijk niet alleen slapen en ontbijten, maar ook musiceren. Bespeel de vleugel, draai een plaatje op de pick-up of neem een kijkje in het atelier vol muziekinstrumenten. En dankzij de gunstige ligging in het eeuwenoude centrum van Dordrecht is dit eveneens de ideale plek voor een geslaagde stedentrip!

De Luthiers

De Blauwe Pauw – ’s Hertogenbosch

Ervaar de Brabantse gastvrijheid bij De Blauwe Pauw in het sfeervolle centrum van Den Bosch. Deze koloniale stadsvilla uit 1899 beschikt over zes smaakvol ingerichte kamers, die allemaal voorzien zijn van de nodige luxe en modern comfort. Bovendien wordt er bij het ontbijt gebruik gemaakt van biologische en streekgebonden producten. Zo geniet je optimaal van je stedentrip onder de rivieren.

De Blauwe Pauw

Prinsenstede – Amsterdam

Amsterdam behoort tot de populairste bestemmingen voor een stedentrip in Nederland. In de hoofdstad vind je dan ook volop cultuur, leuke winkels, restaurants en B&B’s. Prinsenstede is een echte aanrader voor een weekendje weg. Deze geclassificeerde B&B ligt in een rustige straat binnen de Amsterdamse grachtengordel, waardoor je op loopafstand zit van alle bezienswaardigheden.

Prinsenstede

Bacán bed&breakfast – Den Haag

Mede door de fantastische ligging in het historisch Hofkwartier, mag Bacán bed&breakfast in Den Haag niet ontbreken in dit lijstje. Deze luxe accommodatie is één van de Beste B&B’s van Nederland 2018 en beschikt over twee prachtige gastenkamers. Als gast mag je je onder meer verheugen op een hartelijke ontvangst, een aperitief van het huis en een uitgebreid ontbijt.

Bacán bed&breakfast

Geclassificeerde B&B’s voor een Stedentrip

Of je nu kiest voor een B&B met Tulpen in de stad óf op het platteland; dankzij de periodieke kwaliteitscontroles ben je verzekerd van een zorgeloos verblijf. Laat je inspireren door het aanbod van B&B’s met een kwaliteitskeurmerk en reserveer snel jouw ultieme gastenverblijf.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter