Inspirerende Bestemmingen

Dagje Wellness met B&B overnachting

Bedandbreakfast.nl; Dagje Wellness met B&B overnachting

Na een dagje wellness wil je natuurlijk zo lang mogelijk dat relaxte gevoel vasthouden, maak er daarom een ontspannen minivakantie van en blijf slapen bij een nabijgelegen B&B. Ontdek de meest populaire wellness resorts en gastvrije B&B’s.

Overnachten bij de Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is één van de bekendste resorts van Nederland, waar je met gemak een hele dag kunt vertoeven. Gun jezelf daarom een dagje wellness met een B&B overnachting, zodat je alle tijd hebt om de verschillende sauna’s, baden en saunarituelen te ontdekken. Echte aanraders zijn onder meer het Tepidarium, de Thuja Sauna en de Kuurtuin. Dorst of trek gekregen? Bezoek dan één van de restaurants voor een drankje of smakelijke maaltijd.

Bed and Breakfast Zwaluwhoeve

Werelds dagje Wellness

Van de Russische Banja Sauna tot het Osmaans Badhuis en alles wat daartussen zit: bij Thermen Bussloo is het werelds genieten. Wat je absoluut niet mag overslaan is het zoutwaterbad, dat geïnspireerd is op een Mexicaanse cenote, een bovengrondse poel. En wil je na je dagje wellness voordelig blijven slapen? Dan is een Bed and Breakfast de beste keuze. Zo houd je iets extra’s over voor bijvoorbeeld een massage of Hamambehandeling.

Bed and Breakfast Thermen Bussloo

B&B’s bij de Veluwse Bron

Bij de Veluwse Bron ben je aan het juiste adres voor een uniek dagje wellness in de natuur. Met maar liefst 21 sauna’s en een scala aan verschillende baden, word je hier helemaal zen. Op dit meest uitgestrekte wellnessresort van de Veluwe, kun je urenlang ronddwalen en je verwonderen over het fraaie landschap en de faciliteiten die daarin opgaan. Extra bijzonder zijn de Zoutsteenmijnsauna, de Stoomgrotsauna en het Tropische Strand.

Bed and Breakfast Veluwse Bron

Spa & Citytrip

Voor een veelzijdig weekendje weg, combineer je een dagje wellness met een B&B bij Devarana in ‘s-Hertogenbosch. Dit sauna- en beautyresort is voorzien van excellente wellnessfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld een Tuli Sauna, Oosters Zoutbad en fijne rustruimtes met waterbedden om op weg te dromen. Of wat denk je van een massage? Uiteraard kun je ’s avonds lekker verder relaxen bij je favoriete B&B, om de volgende dag de stad in te trekken.

Bed and Breakfast Devarana

Pure ontspanning in de Randstad

In de Randstad kom je helemaal tot rust bij Elysium: één van de grootste spa’s die ons land rijk is. Tijdens je dagje wellness heb je hier keuze uit 26 sauna’s en 19 baden. Neem plaats onder de waterval in de Laguna, maak een rondje door de Tuin van Bezinning of neem plaats bij een opgieting. Dit resort ligt in het prachtige recreatiegebied de Rottemeren, waar je diverse B&B’s vindt om te overnachten na een dag vol ontspanning.

Bed and Breakfast Elysium

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Ook in Limburg bij B&B Antoniushoeve is het mogelijk een verblijf te combineren met een dag Sauna en/of Wellness. Spa Wellness Lomm is een prachtig saunacomplex met veel faciliteiten. Op onze website volgen binnenkort arrangementen. Maar ook zonder dat gaan onze gasten regelmatig naar deze sauna. Op slechts 200 meter afstand van onze B&B – de auto kan dus blijven staan!

Laat een reactie achter