Geclassificeerde B&B Wellness B&B

Geclassificeerde B&B’s met Wellness

Bedandbreakfast.nl; 5 Geclassificeerde B&B’s met Privé Wellness

Als je toe bent aan een zorgeloos weekendje weg, dan ben je bij een geclassificeerde B&B met Privé Wellness helemaal op je plek. Relax in de sauna, hot tub of jacuzzi en kom volledig tot rust op de mooiste plekjes van Nederland.

De Bijenberg – Dedemsvaart

Aan de rand van een droomachtig landgoed in Overijssel, vind je B&B de Bijenberg. Laat je verrassen door de warme ontvangst, de stijlvolle suites en een uitgebreid ontbijt vol streekproducten. Vanuit je gastenverblijf heb je direct toegang tot de sfeervolle wellness met hot tub, sauna en buitendouche. Daarnaast kun je hier heerlijk ronddwalen over het landgoed of een balletje slaan op de tennisbaan.

B&B de Bijenberg

Viva la Veluwe – Vierhouten

Neem plaats in de jacuzzi bij Viva la Veluwe en geniet van een warm bad mét een schitterend uitzicht op de bostuin. Als je geluk hebt, dan spot je vanuit deze wellness ook nog eens de mooiste vogels of andere dieren. Uitgebubbeld? Dan is het tijd om verder te ontspannen in je comfortabele gastenverblijf. En als je liever eropuit trekt, dan wandel je vanuit deze B&B zó de Veluwe op. Geweldig toch?

Viva la Veluwe

’t Hagenhuus – Vorden

Wil je binnenkort genieten van privé wellness in de Achterhoek? Dan is ’t Hagenhuus een goede optie. Deze charmante B&B beschikt over een barrelsauna, buitendouche en een hot tub met uitzicht op de betoverende zonsondergang. Je overnacht in een mooi appartement bij een oude boerderij uit 1887. Je wordt dan ook omgeven door weilanden en bossen, waar eveneens de mooiste kastelen uit de Achterhoek staan.

't Hagenhuus

Relax and More – ’s-Heerenberg

Twee verschillende sauna’s, een buitendouche, een jacuzzi én een dompelton… Bij Relax and More in ’s-Heerenberg vind je volop wellness! Na een heerlijke tijd in de buitenspa, kun jij je relaxmodus voortzetten in één van de luxe suites. De gastenverblijven zijn voorzien van riante Hästens bedden waarin je zult slapen als een roos. Zorg er wel voor dat je op tijd wakker bent om al het lekkers bij het ontbijt te proeven.

B&B Relax and More

B&B’s met Privé Wellness

Wil je binnenkort een weekendje weg en genieten van wellness? Kies dan voor een verblijf bij een geclassificeerde B&B met sauna, jacuzzi of hot tub. In heel Nederland vind je B&B’s die in het bezit zijn van wellness faciliteiten en kwaliteitstulpen, bekijk het aanbod en kies je favoriete accommodatie:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter