Inspirerende Bestemmingen

Betoverende Kerstmarkten in Nederland

Bedandbreakfast.nl; Betoverende Kerstmarkten in Nederland

Maak je klaar voor de mooiste tijd van het jaar en laat je betoveren door sfeervol verlichte straten, gezellige marktkramen en vrolijke kerstmuziek. Ontdek snel de mooiste kerstmarkten in Nederland en geniet volop van de kerstmagie bij een gastvrije B&B!

Sprookjesachtig Valkenburg

De kerstmarkt van Valkenburg behoort tot de meest unieke Kerstmarkten van Nederland. De magie wordt op bijzondere wijze versterkt door de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, waarin de sfeervolle markten worden georganiseerd. Daarnaast is de Wilhelminagrot omgetoverd tot één groot winter wonderland en kun je in de grot van MergelRijk ontelbaar veel kerstminiaturen bewonderen. Trek gekregen? Hoogste tijd voor een maaltijd in het bijzondere grotrestaurant!

Bed and Breakfast Valkenburg

Royal Christmas Fair Den Haag

Voor het vijfde jaar op rij, vind je in het historisch hart van Den Haag één van de mooiste kerstmarkten in ons land. De Royal Christmas Fair bevindt zich op het Lange Voorhout, te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde en sfeervol verlichte winkelgebieden. Dit magische kerstevent wordt georganiseerd van 14 tot en met 23 december, dus neem vooral de tijd en blijf slapen bij een gastvrij Bed and Breakfast.

Bed and Breakfast Den Haag

Kerstmarkten Enschede

Naast alle populaire kerstmarkten, kun je op steeds meer plaatsen terecht voor een langdurig winterfestijn. Zo is Enschede van 8 december tot en met 6 januari getransformeerd tot een waar winterwonderland met een ijsglijbaan van vier meter hoog, een schaatsbaan en op verschillende datums worden er kerstmarkten georganiseerd. Of wat dacht je van een wandeling door de Long Lane of Love, compleet met een kus onder de maretak?

Bed and Breakfast Enschede

Uitgebreid kerstshoppen in Dordrecht

Ben je bang dat zelfs de populairste kerstmarkten niet groot genoeg voor je zijn? Laat je dan van 14 tot en met 16 december verrassen op de grootste kerstfair van het land in Dordrecht! Met zo’n driehonderd kraampjes verspreid over de Dordtse binnenstad, zal je hier absoluut slagen voor je kerstinkopen. Andere aanraders zijn onder meer het kersttheater en de Christmas sing-a-long op het Stadhuisplein.

Bed and Breakfast Dordrecht

Magisch Maastricht

Van alle kerstmarkten in Nederland, is Magisch Maastricht misschien wel het meest bekend. Vreemd is dat niet, want de hoofdstad van Limburg is in de decembermaand totaal gehuld in magische kerstsferen. Breng een bezoek aan het huis van de kerstman, draai een rondje mee in het reuzenrad of plof gewoon lekker neer bij de Glühweinbar… Bij een B&B in de stad, geniet je extra lang van alle kerstmagie!

Bed and Breakfast Maastricht

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

3 Reacties

  • Goedemorgen Josjah,

    Wellicht vind je het leuk im eens een kijkje te nemen in Bed and Bike Haarlem nr1
    Géén kamer, maar een eigen appartement, geen uitgebreid ontbijt maar wel een fiets!
    En natuurlijk de prachtige stad Haarlem!

  • Een bezoekje aan Helmond is ook zeker de moeite waard, op 16 december is namelijk wederom Dickensnight in de wijk Brandevoort. Wij van Guesthouse met de Deur in Huis hebben nog beschikbaarheid en zijn sinds kort de trotse bezitters van 4 tulpen. Wie komt ons bezoeken.

Laat een reactie achter