Inspirerende Bestemmingen

Populaire Bestemmingen voor een Feestelijk Nieuwjaar

Zodra het einde van het jaar nadert, is het tijd om een feestelijke bestemming uit te kiezen voor nieuwjaar. Gezellige feestjes, spectaculaire vuurwerkshows en champagne; check snel de populairste plaatsen voor Oud & Nieuw!

Spectaculair Rotterdam

Nieuwjaar vieren in Rotterdam, staat garant voor een spectaculair begin van het nieuwe jaar. Op de Erasmusbrug wordt om middernacht de grootste vuurwerkshow van Nederland ontstoken. Samen met vrienden, familie en vele anderen, kijk je vanaf de Boompjeskade naar het spektakel. Daarna barst het feest pas echt los, reserveer snel een B&B en geniet optimaal van alle feestvreugde.

Bed and Breakfast Rotterdam

Sfeervol Utrecht

In het midden van het land is Utrecht één van de leukste bestemmingen voor een feestelijk nieuwjaar. Aan de Oudegracht heb je een mooi uitzicht op het vuurwerk dat overal in de stad wordt afgestoken. Daarna is de keuze aan jou: ga je de gezellige kroegen langs, of koop je een kaartje voor de befaamde feestjes in de Winkel van Sinkel, TivoliVredenburg en de Central Studios?

Bed and Breakfast Utrecht

Vreugdevuur Scheveningen

Sinds jaar en dag, wordt in Scheveningen het nieuwe jaar ingeluid met een groots vreugdevuur en vuurwerk op het strand. Het is dan ook bijzonder om Nieuwjaar te vieren in deze populaire badplaats. Alle cafés en kroegen zijn geopend, dus de mogelijkheden voor een gezellig feestje zijn groot. Mooie bijkomstigheid van een B&B aan het strand: de volgende ochtend doe je zó mee met de Nieuwjaarsduik!

Bed and Breakfast Scheveningen

Bruisend Amsterdam

In de hoofdstad van Nederland is van alles te beleven tijdens Oud & Nieuw. Het hele centrum staat bol van de gezelligheid en in de kroegen en discotheken worden de meest spetterende nieuwjaarsfeesten georganiseerd. Uiteraard mag je het vuurwerk boven de Amstel niet missen. Met een oliebol of een lekker drankje in je hand, tel je samen af naar een gelukkig nieuwjaar.

Bed and Breakfast Amsterdam

Nieuwjaar in Groningen

Als je van plan bent om nieuwjaar te vieren in het noorden van Nederland, dan is Groningen een goede optie. Tijdens de nieuwjaarsnacht wordt er op de Grote Markt een groot feest georganiseerd met livemuziek en een lichtshow. Samen met zo’n 4500 andere bezoekers geniet je van oliebollen, champagne en een indrukwekkend lichtspektakel zonder vuurwerk. Misschien anders dan je gewend bent, maar het is minstens zo leuk!

Bed and Breakfast Groningen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter