Televisie

Deelnemers en B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2019

Bedandbreakfast.nl; Deelnemende B&B’s uit Bed and Breakfast MAX 2019

In Bed and Breakfast MAX 2019 zie je weer de leukste B&B’s van Nederland voorbijkomen op televisie. Maak snel kennis met de kandidaten en deelnemende B&B’s van dit seizoen, wellicht zit er een mooie plek tussen voor je eerstvolgende weekendje weg!

Aflevering 6 | 7 april 2019

De voorlopig laatste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019 gaat van start in Assen bij De Gouverneur, waar eigenaren Linda en Rolf hun medekandidaten ontvangen in hun geclassificeerde B&B. Na een overnachting in het monumentale pand aan de Vaart, reist het gezelschap door naar B&B Puurderij in Nijeveen. Hier verblijven de gasten bij Ronald en Ciska in een rietgedekte woonboerderij uit 1935. De laatste nacht wordt doorgebracht op het sprookjesachtige landgoed Allingastate, waar de geclassificeerde gastenverblijven van René en Pauline over een eigen jacuzzi beschikken.

Aflevering 5 | 31 maart 2019

Deze week wordt er gelogeerd in Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. Anouk en Mart van B&B Westeinder bijten dit keer het spits af. Hun geclassificeerde B&B beschikt over twee kamers, waar je met wat geluk uitzicht hebt op de koeien in het weiland. Voor de tweede overnachting reizen de deelnemers af naar de B&B van William en Maria in Almere. Als laatste wordt de accommodatie van Karel en Kiki bezocht. Wat vinden de kandidaten van de kleurrijke kamers bij deze B&B met 3 Tulpen? Je ziet het in aflevering 5 van Bed and Breakfast MAX 2019!

Aflevering 4 | 17 maart 2019

In de vierde aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019 maken we kennis met Evert-Jan en Yvonne van B&B Meiberg 1; zij krijgen als eerste hun collega’s over de vloer. Na een overnachting in de Achterhoek, trekt de groep richting B&B de Zande in Overijssel. Eigenaren Jenny en Marcel hebben hun twee gastenkamers ingericht met een knipoog naar hun reizen in Amerika. De logeerpartij eindigt in Gelderland, bij een statige herenboerderij in Dreumel. Gastheren Bart en Bart hebben het pand verbouwd en omgedoopt tot B&B Tremele.

Aflevering 3 | 24 februari 2019

Deze week worden er drie B&B’s bezocht in de provincies Overijssel en Gelderland. De logeerpartij gaat dit keer van start bij Marcel en Peter van Den Soeten Inval in het pittoreske Delden. De volgende dag trekt het gezelschap richting Nijverdal, waar Linda en Denis sinds kort de trotse eigenaren zijn van Het Vinkenest. Als laatst strijken de B&B-houders neer in Winterswijk bij B&B de Balkende Ezel. Hier organiseren eigenaren Johan en Jeanet een wandeltocht met hun ezels, hoe zullen de reacties van de anderen zijn?

Aflevering 2 | 17 februari 2019

Tijdens de tweede aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019, wordt er gelogeerd in Brabant en in Zeeland. B&B De Bospoort in Eersel is de eerste accommodatie die wordt bezocht. Na een overnachting bij Ad en Gerda, trekt het gezelschap door naar Loon op Zand. Hier runnen Renske en Wim hun B&B in een voormalige herberg, genaamd Het Voorhuis. Als laatst zijn Wicki en goede vriendin Lily aan de beurt, zij ontvangen hun gasten bij De Witte Hoeve. Hier is tevens het enige echte koffie- en theepottenmuseum van Nederland gevestigd!

Aflevering 1 | 10 februari 2019

De eerste aflevering van Bed and Breakfast MAX 2019 gaat van start bij Paul en Christa van De Oude Pastorie in het Brabantse Macharen. Het gezelschap logeert pal naast de kerk, waarna zij doorreizen richting Den Hoorn. In dit Zuid-Hollandse dorp staan Aad en Christel aan het roer van De Droomhut en wanen de gasten zich enigszins op wintersportvakantie. De laatste overnachting wordt doorgebracht bij de sfeervolle B&B van Anneriet en Peter in Vierlingsbeek: B&B Perron 22.

Bed and Breakfast MAX 2019

In Bed and Breakfast MAX 2019 staan er elke week weer drie verschillende B&B’s centraal, waarvan de betreffende eigenaren bij elkaar logeren. Ze testen de bedden, proeven het ontbijt en speciaal voor het programma worden er uitjes georganiseerd in de omgeving. Na iedere overnachting bepalen de B&B-houders wat zij hun verblijf waard vinden. Het koppel met het hoogste geldbedrag, wordt aan het aan het einde van de aflevering uitgeroepen tot winnaar van de week.

Bed and Breakfast MAX 2019
Iedere zondag | 20.20 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter