Geclassificeerde B&B

5x Romantisch Overnachten bij Geclassificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; 5x Romantisch Overnachten bij Geclassificeerde B&B’s

Niets leuker dan romantisch overnachten op een mooi plekje, waarbij je alle tijd hebt voor elkaar. Samen de omgeving verkennen, relaxen in de jacuzzi en lekker lang genieten van een uitgebreid ontbijt. Ontdek 5 B&B’s die perfect zijn voor een dromerig weekendje weg!

Aan de Aelder Esch – Aalden

Op veel plekken in Nederland kun je romantisch overnachten, maar als je eens goed wilt uitpakken dan is Aan de Aelder Esch een mooie optie. Hoewel het Drentse landschap zich goed leent voor wandelingen en fietstochten, hoef je bij deze luxe B&B eigenlijk niet de deur uit. Zo is de suite onder meer voorzien van een stijlvolle woonkamer, complete keuken, een badkamer met jacuzzi en ’s morgens wordt er een feestelijk ontbijt met verse streekproducten geserveerd.

Aan de Aelder Esch

B&B Heerlijk – Winterswijk

Als je zowel letterlijk als figuurlijk op zoek bent naar een heerlijke plek, dan ben je bij B&B Heerlijk aan het juiste adres. De Bed and Breakfast is ondergebracht bij een oude boerderij uit 1928 en beschikt over één driekamerappartement. Bovendien kun je bij deze idyllische B&B in de Achterhoek niet alleen romantisch overnachten, maar ook volop genieten van wellness. Op die manier kun je na een dagje in de natuur, helemaal tot rust komen in één van de sauna’s of de hot tub.

B&B Heerlijk

Rose Garden – Elburg

Romantisch overnachten in één van de mooiste Hanzesteden die Nederland rijk is… Dat klinkt toch als een memorabel uitje voor twee? Bij Rose Garden overnacht je aan de rand van het historische stadje Elburg, waar je een prachtig uitzicht hebt op de stadsgracht en de stadswal. Bovendien is het gastenverblijf sfeervol ingericht in Engelse stijl, dus aan romantiek geen gebrek! Vanaf de B&B ben je in twee minuten bij de winkels, restaurants en gezellige terrassen die de stad te bieden heeft.

Rose Garden

B&B Plompeblad – Giethoorn

Op één van de mooiste locaties van het idyllische Giethoorn, kun je romantisch overnachten bij B&B Plompeblad. Deze chique Bed and Breakfast beschikt over twee luxe gastenverblijven met een landelijk-klassieke uitstraling. Daarnaast zijn beide verblijven voorzien zijn van een privétuin en een terras aan het water; een prachtige plek om te vertoeven en te kijken naar de fluisterbootjes die voorbij varen. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om zelf ook een bootje te huren, zeker doen!

B&B Plompeblad

De Loverlei – Sterksel

Voor een sprookjesachtig verblijf in de Brabantse natuur, behoort De Loverlei tot de beste opties. Bij deze schitterende B&B beschik je als gast over een vrijstaand guesthouse met een eigen royale woonkamer, keuken, slaapkamer en privébadkamer. Als kers op de taart wordt er ’s morgens een vorstelijk ontbijt geserveerd. Kom romantisch overnachten en maak kennis met de befaamde Brabantse gastvrijheid… Wie wil er tenslotte niet eventjes wonen op dit mooie plekje?

B&B De Loverlei

Romantisch Overnachten in Nederland

De huwelijksnacht, het eerste jubileum in jullie relatie, Valentijnsdag óf gewoon zomaar ertussenuit… Er is altijd wel een mooie reden om samen de liefde te vieren. Verras daarom je geliefde eens met een onvergetelijke ervaring bij een geclassificeerde B&B in Nederland. Deze B&B’s zijn gecontroleerd op zaken als comfort, veiligheid en hygiëne. Bekijk het complete aanbod van B&B’s met een kwaliteitskeurmerk en kies je favoriete accommodatie voor een romantisch én zorgeloos verblijf!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

Laat een reactie achter