B&B Boerderij

Landelijk Logeren op de B&B Boerderij

Bedandbreakfast.nl; Landelijk Logeren op de B&B Boerderij

In de huidige 24-uurseconomie is het altijd goed om even terug te keren naar de basis. Doorbreek je dagelijkse patroon en gun jezelf een midweek of weekendje weg bij de B&B Boerderij. Ontdek snel de leukste accommodaties op het platteland!

In ons Straatje – Rosmalen

Ervaar de Brabantse gastvrijheid bij B&B Boerderij In ons Straatje, vlakbij ’s-Hertogenbosch. Deze geclassificeerde B&B beschikt over drie ruime gastenkamers, inclusief uitzicht op de weide waar Brandrode runderen rondlopen. Naast de kamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien, kun je in de sfeervolle loungeruimte een spelletje doen, tv kijken of lekker neerploffen voor de haard. Als kers op de taart, word je ’s morgens getrakteerd op een uitgebreid ontbijt vol streekproducten.

In ons Straatje

Ezelboerderij ’t Jaegershoes – Belfeld

Als je op zoek bent naar een unieke B&B Boerderij in Limburg, dan ben je bij Ezelboerderij ’t Jaegershoes aan het juiste adres. Zoals de naam al doet vermoeden, tref je bij deze B&B diverse ezels aan. De dieren worden gehouden voor de ezelmelkerij, maar het is voor gasten ook mogelijk om een ezeltocht te maken in het Duits-Nederlandse Grenspark Maas-Swalm-Nette. Na een mooie tocht door de natuur, kom je weer helemaal tot rust in één van de vijf moderne gastenverblijven.

Ezelboerderij 't Jaegershoes

Erve Höwerboer – Ootmarsum

Kamperen bij de boer, maar dan nét even anders; bij Erve Höwerboer maak je op een comfortabele manier kennis met het leven op de B&B Boerderij. Zo vind je hier zeven mooie boerderijkamers en in de deel van de boerderij is een sfeervolle gezamenlijke ruimte gerealiseerd. Dát is kamperen bij de boer 2.0! Neem tijdens je verblijf een kijkje in de stal bij de jonge koetjes en kalfjes, ontdek het coulisselandschap van Twente en maak een wandeling door het historische kunststadje Ootmarsum.

Erve Höwerboer

Overleekerhoeve – Monnickendam

Middenin het Noord-Hollandse veenweidegebied vind je De Overleekerhoeve; een karakteristieke langhuisboerderij met zes gastenverblijven. Extra bijzonder is de boerenhuiskamer met panoramaraam, waar je een fantastisch uitzicht hebt op de koeien in de achtergelegen stal. Wie het boerenleven echt wilt leren kennen, is ook welkom in de stal tijdens het melken van de koeien. Bovendien liggen op steenworp afstand diverse trekpleisters als Volendam en de Zaanse Schans.

Overleekerhoeve

Farmhouse Prikkebosk – Damwoude

Bij Farmhouse Prikkebosk kun je koninklijk overnachten op de B&B Boerderij. Hoewel het pand meer dan honderd jaar oud is, geniet je hier van alle moderne comfort en luxe die jij je maar kunt wensen. Wat denk je bijvoorbeeld van een overnachting in de royale gastenkamer met authentieke gaskachel? De volgende dag kun je na het ontbijt nader kennismaken met het boerenbedrijf waar zo’n 100 koeien worden gehouden. Daarna heb je nog alle tijd om het Friese landschap te verkennen!

Overnachten op de B&B Boerderij

Kun je niet wachten om te overnachten op een B&B Boerderij? Reserveer dan snel je verblijf en geniet met volle teugen van het boerenleven. Veel boerderijen zijn trouwens ook geschikt als groepsaccommodatie, waardoor deze B&B’s perfect zijn voor een familie- of vriendenweekend bij de boer. Je kunt kiezen voor een B&B bij een actief boerenbedrijf, maar een woonboerderij waar verschillende boerderijdieren rondlopen behoort ook tot de opties. Bekijk het complete aanbod en kies je favoriete accommodatie:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter