Aan Zee

Leuke Badplaatsen om te Overnachten aan Zee

Bedandbreakfast.nl; Leuke plaatsen om te Overnachten aan Zee

De Nederlandse kustlijn is bezaaid met mooie plaatsen. Genieten van de zon, lekker uitwaaien of gewoon een lekker drankje drinken aan het strand… Het is altijd heerlijk aan de kust, ontdek snel de leukste badplaatsen om te overnachten aan zee!

Overnachten in Noordwijk

Noordwijk is een bruisende kustplaats gelegen in de bollenstreek van Nederland. Van oorsprong een charmant vissersdorp, maar tegenwoordig een populaire bestemming om te overnachten aan zee. Ontspan op het strand, geniet van de zon en wandel langs de boulevard. Bezoek ook zeker het historische centrum en ontdek de prachtige bollenvelden rondom Noordwijk. Waar wacht je nog op? Boek nu een heerlijke B&B en ontdek de veelzijdigheid van deze badplaats.

Bed and Breakfast Noordwijk

Weekendje Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een unieke bestemming aan de kust en staat bekend om zijn grote witte vuurtoren. Tip: beklim de toren op vrijdagavond in juli of augustus en geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee. Egmond is de perfecte bestemming voor heerlijk overnachten aan zee en familievakanties. Het prachtige duingebied, de gezellige boulevard met uitstekende visrestaurants én het brede, opgeruimde zandstrand maken je verblijf helemaal compleet.

Bed and Breakfast Egmond aan Zee

Strandvakantie Vlissingen

Ben je op zoek naar een sfeervolle, historische badplaats? Dan is Vlissingen iets voor jou. Met meer dan 300 monumenten en verschillende moderne panden, biedt de stad een unieke mix van historie en design in maritieme sfeer. In de zomermaanden heeft de provincie Zeeland de meeste zonuren van Nederland, ideaal dus voor een heerlijke strandvakantie in eigen land! Verblijf bij een gezellige B&B en ontdek deze prachtige badplaats zelf.

Bed and Breakfast Vlissingen

Schone Stranden van Oostkapelle

Met schone stranden, mooie natuurgebieden, duinen én een karakteristiek centrum is Oostkapelle een heerlijke bestemming om te overnachten aan zee. De stranden worden in de zomer dagelijks opgeruimd en zijn daarom bijzonder schoon. Combineer een dagje aan het strand met een bezoek aan het het Landschapsmuseum Terra Maris, zodra het weer kan. Het museum organiseert dan ook weer allerlei activiteiten op het strand: leuk voor de kinderen!

Bed and Breakfast Oostkapelle

Vertoeven in Zandvoort

Zandvoort is één van de meest populairste bestemmingen aan zee en wordt daarom ook wel ‘Parel aan zee’ genoemd. Met 9 kilometer aan schitterende stranden en prachtige natuurgebieden, is het een ideale bestemming om te overnachten aan zee. Relax bij één van de vele gezellige strandtenten of barretjes als deze weer open zijn, en geniet van het uitzicht over het strand en de zee. Zandvoort staat eveneens bekend om het Circuit Zandvoort, een echte aanrader voor autoliefhebbers!

Bed and Breakfast Zandvoort

Scheveningen: Badplaats voor jong en oud

De bekendste en populairste kustplaats van Nederland is zonder twijfel Scheveningen. Naast het brede zandstrand staat deze badplaats ook bekend om de iconische pier en de vele andere attracties en musea. Geniet overdag van de zon op het strand en ga ‘s avonds ergens lekker eten, zodra de maatregelen het weer toelaten. Dé perfecte plek om te overnachten aan zee en erg leuk om te combineren met de historische stad Den Haag. Reserveer nu een gezellige B&B en geniet van de ultieme strandervaring.

Bed and Breakfast Scheveningen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Maaike Theuws

Houdt ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken en doet dit het liefst op een persoonlijke manier. Kiest daarom vaak voor een kleinschalige B&B voor een unieke ervaring.

1 reactie

Laat een reactie achter