Classificatie

10 Nieuwe B&B’s met Kwaliteitskeurmerk

De Mystery Guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland is de afgelopen tijd weer op pad geweest, waardoor tien B&B’s definitief zijn geclassificeerd! Nieuwsgierig naar de nieuwste B&B’s met kwaliteitskeurmerk? Lees dan snel verder.

B&B’s met kwaliteitskeurmerk: 4 tulpen

Zeven B&B’s zijn toegetreden tot de kwaliteitsklasse met vier tulpen; de op één na hoogste categorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit houdt in dat je als gast kunt rekenen op een B&B met een uitstekende kwaliteit, veel voorzieningen én een persoonlijke service. De nieuwe B&B’s met kwaliteitskeurmerk en 4 tulpen liggen verspreid van Friesland tot Noord-Brabant:

B&B's met kwaliteitskeurmerk

Nieuwe B&B’s in de 3-tulpencategorie

Ook de 3-tulpencategorie is aangevuld met enkele gastvrije accommodaties op de mooiste locaties. Bij deze geclassificeerde B&B’s met een bovengemiddelde kwaliteit ga je als gast een heerlijke tijd tegemoet, waarbij je kunt genieten van een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel. De volgende B&B’s met kwaliteitskeurmerk kunnen trots zijn op hun behaalde tulpen:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter