Classificatie

15 Nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Fans van luxe Geclassificeerde B&B’s mogen een vreugdedansje maken, want de hoogste kwaliteitscategorieën zijn weer aangevuld met enkele schitterende accommodaties. Kies voor een zorgeloos verblijf bij de nieuwste Tulpen-B&B’s en laat je heerlijk in de watten leggen!

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Wist je dat alle geclassificeerde B&B’s periodiek worden bezocht door een Mystery Guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland? Aan de hand van een complete lijst met objectieve kwaliteitsnormen worden de faciliteiten en services gecheckt bij iedere tulpen-B&B. Op die manier blijft de kwaliteit hoog en zijn gasten verzekerd van een onbezorgd verblijf!

Nieuwe Geclassificeerde B&B’s met 5 Tulpen

Bij een Bed and Breakfast met 5 tulpen is alles tot in de puntjes verzorgd en wordt werkelijk alles uit de kast gehaald om gasten een fantastisch verblijf te bezorgen. De service, voorzieningen en kwaliteit zijn van topniveau en als gast ontbreekt het je aan niets. Ervaar het ook bij de nieuwste B&B’s met vijf tulpen:

geclassificeerde B&B's

Nieuwe Geclassificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Een B&B in de categorie met vier tulpen beschikt over een uitstekende kwaliteit. Er zijn veel voorzieningen en de service is persoonlijk en heel goed. Het interieur van 4-tulpen-B&B’s is luxe en ook aan het exterieur is veel zorg besteed. De volgende accommodaties zijn bekroond met vier tulpen:

Is jouw B&B al geclassificeerd?

Is jouw accommodatie al in het bezit van de bekende roze kwaliteitstulpen? Bekijk alle Voordelen van de Tulpenclassificatie en laat je inspireren door de ervaringen van andere B&B-eigenaren. Overtuig jezelf en meld je B&B vandaag nog aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie!

B&B aanmelden voor Kwaliteitstulpen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter