Classificatie

20 Nieuwe bed and breakfasts met kwaliteitstulpen

Twintig nieuwe B&B’s zijn in het bezit van een officieel kwaliteitskeurmerk. Na een bezoek van de mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland, ontvingen de trotse eigenaren hun welverdiende kwaliteitstulpen én de classificatievlag. Gefeliciteerd allemaal!

Nieuwste 5-tulpen-B&B’s
Zowel B&B Het Stalhuys in Reeuwijk als Van der Gang Suites in Dokkum zijn toegetreden tot de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij deze B&B’s is het volop genieten van luxe faciliteiten en een uitgebreid ontbijt vol streekproducten!

Geclassificeerde bed and breakfasts met 4 tulpen
Maar liefst elf nieuwe B&B’s zijn gecertificeerd met 4 tulpen, waaronder De Laatste Stuiver in Nijetrijne, Adrichem en Scherpenseel in Middelburg, Bed en Brood in Veere, B&B Ut Atuljeeke in Soerendonk en Fred and Breakfast in Uitdam. Daarnaast hebben ook B&B De Turfstaeker in Ospel, De Raaphorst in Wassenaar, Bed & Breakfast Terras3 in Nuland, De kop van Drenthe in Vries, babelbnb in Cornwerd en B&B De Brink in Maarsbergen een mooie plaats gekregen in de 4-tulpencategorie.

kwaliteitstulpen

Het Stalhuys is één van de B&B’s waar sinds kort de classificatievlag mag worden uithangen, gefeliciteerd Joyce en Edward!

Gecertificeerde B&B’s: categorie 3 tulpen
De kwaliteitscategorie met 3 tulpen is weer aangevuld met ware pareltjes zoals De Kruidenverwennerij in Roermond, B&B Groenland in Waarland, Afslag Nagele in Nagele, Bed en Breakfast Hoeve zonzicht, Vúr de Diek in Bunschoten-Spakenburg, In de Kromme Jak in Zwolle en Design B&B Hei15 in Sint Geertruid.

Nederlandse Bed and Breakfast Classificatie
Nieuwsgierig naar het aantal kwaliteitstulpen dat jouw B&B verdient? Login op Bedandbreakfastclassificatie.nl en vul vrijblijvend de normenlijsten in, je krijgt dan gelijk een voorlopige indicatie van het aantal tulpen. Meer informatie en aanmelden >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter