Algemeen

Bed & breakfast met ezels is leukste plattelandsbedrijf van 2011

B&B Ezelgasterij

Bij B&B Ezelgasterij Aan de Maasheggen in Vierlingsbeek kunnen gasten wandelen met ezels.

Ezelgasterij Aan de Maasheggen in het Brabantse dorp Vierlingsbeek is uitgeroepen tot leukste plattelandsbedrijf van 2011. Het publiek gaf deze accommodatie de meeste stemmen in een landelijke verkiezing van de website PlattelandVakantieland. Bij Ezelgasterij Aan de Maasheggen kunnen gasten overnachten in B&B ’t Ezelhofke of in een kolossaal wijnvat. De leukste attractie zijn de ezels zelf natuurlijk.

Het Brabantse plattelandsbedrijf kreeg van het publiek de meeste unieke beoordelingen met de hoogste gemiddelde score. Ook op Bedandbreakfast.nl scoort de ezelgasterij goed bij bezoekers. De B&B-eigenaren zijn volgens een gast “uitstekende gastgevers, ze doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Uitstekend gelegen en goede faciliteiten met een sfeer van een altijd drukke ezelboerderij. Een absolute aanrader!”

Slapen bij ezels
Op de website van Ezelgasterij Aan de Maasheggen is overigens een leuk nieuwtje te lezen: gasten kunnen er vanaf 1 april 2012 ‘slapen bij de ezels’. Dit kan in een grote stacaravan met een veranda die uitzicht biedt over de ezelweide.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter