Marketing & Promotie

Klaar voor de zomer? 3 tips voor een topseizoen!

Bed and Breakfast de Appelgaard

Is jouw bed & breakfast klaar voor het zomerseizoen? Bereid je voor op veel gasten met deze 3 tips!

Tip 1: hoog in de lijst met een ingevulde kalender

Als je de beschikbaarheidskalender bijhoudt, komt jouw B&B extra hoog in de lijst op Bedandbreakfast.nl.

Wist je dat je de kalender gewoon op je mobiel kunt bijhouden? Surf met je smartphone naar Bedandbreakfast.nl en klik rechtsboven op het ronde icoontje om in te loggen. Je reserveringsaanvragen staan overzichtelijk onder elkaar. Klik op een reserveringsaanvraag om erop te reageren.

Tip 2: extra reserveringen met zonnige foto’s

Zomerse foto’s van je B&B kunnen je veel extra reserveringen opleveren. Verleid gasten met foto’s van een buitenontbijt, zitje op het terras of barbecue. Het toevoegen van foto’s gaat heel eenvoudig via de eigenarenservice.

Tip 3: zorg voor minstens 5 reviews

Reviews zijn echt cruciaal om reserveringen te krijgen. Gasten kunnen alleen een review op Bedandbreakfast.nl schrijven als hun verblijf in de beschikbaarheidskalender staat. Voeg daarom al je ‘externe’ boekingen, bijvoorbeeld telefonische reserveringen, handmatig toe aan de kalender. Je gasten ontvangen de dag na hun verblijf van ons een uitnodiging om een beoordeling te schrijven. Als je dan ook nog eens onze reserveringsmanager op je eigen site zet, loopt het aantal reviews snel op!

Heb je vragen over de kalender of het toevoegen van foto’s? Kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter