Marketing & Promotie

Foto’s van je bed and breakfast in kerstsfeer

In de donkere decemberdagen zijn de gezellige, mooi verlichte B&B’s het populairst op Bedandbreakfast.nl. Toch valt het ons op dat maar weinig B&B-eigenaren kerstfoto’s van hun bed and breakfast plaatsen. Een mooie kans om je te onderscheiden. 

Dit is hét moment om een sfeervolle fotosessie te maken van jouw B&B in kerstsfeer. Het is de moeite waard want deze foto’s kun je ieder jaar opnieuw gebruiken in de feestmaand. Haal je kerstfoto’s na de jaarwisseling wel weer weg want dan wil iedereen weer lekker vooruit kijken.

Jouw B&B op Facebook

Heb je een mooie kerstfoto van je bed en breakfast? Meld het dan even in het reactieveld hieronder. Wij promoten de mooiste foto’s de komende dagen graag op onze Facebook-pagina.

Foto’s toevoegen en omwisselen

Foto’s voeg je eenvoudig toe in de eigenarenservice. Je kunt tientallen foto’s opslaan in jouw fotobibliotheek. Sleep foto’s vanuit je bibliotheek naar je overzichts- en kamerfoto’s. Al je foto’s blijven bewaard in je fotobibliotheek, van waaruit je ze altijd weer opnieuw kunt publiceren. Zo wissel je makkelijk per seizoen je foto’s om!

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter