B&B starten

Tv-programma ‘Ik Vertrek’ biedt inspiratie voor starten van eigen bed en breakfast

Het tv-programma Ik Vertrek volgt al meer dan tien jaar verschillende Nederlanders die hun geluk beproeven buiten onze landsgrenzen. Van het opzetten van een autogarage in Suriname tot het runnen van de mooiste B&B’s in zonnige oorden… Durf jij ook het avontuur aan?

BN’ers in Tien Jaar Ik Vertrek
In 2015 vierde het populaire tv-programma van Avrotros haar tienjarige bestaan met jubileumafleveringen van 10 Jaar Ik Vertrek. Tijdens deze speciale afleveringen blikken tal van Bekende Nederlanders terug op hun meest memorabele uitzending van Ik Vertrek. Zo kijkt Paul de Leeuw bijvoorbeeld met veel bewondering terug op het avontuur van Martien en Erica Renkema, die samen met hun dochters vertrokken naar Frankrijk om een vervallen kasteel om te bouwen tot chambre d’hôte.

10 Jaar Ik Vertrek

Ben jij van plan om net als de Familie Renkema een chambres d’hotes te starten in Frankrijk?

Herhalingen Tien Jaar Ik Vertrek
Vanaf 23 mei 2016 worden er diverse herhalingen uitgezonden van de jubileumafleveringen, een goed moment om stil te staan of het runnen van een bed en breakfast in het buitenland bij jou past. Beleef de avonturen van de ondernemende tv-kandidaten opnieuw en kijk goed hoe jij het zou aanpakken. Zijn er stappen die je zo zou kunnen overnemen of zou het juist totaal anders aanpakken? Helaas komt niet iedere droom uit Ik Vertrek tot een goed einde, maar juist als aspirant B&B-houder kun je een hoop leren van de deelnemers uit het tv-programma.

B&B starten
Heb jij ook de droom om een B&B te starten? Bedandbreakfast.nl heeft een handboek opgesteld boordevol tips en tricks. In deze startersgids lees je ook ervaringen van collega B&B-eigenaren. Zij vertellen over de start van hun B&B.

Handboek bestellen

Herhalingen ’10 Jaar Ik Vertrek’
Maandag t/m vrijdag om 23:00 uur
NPO 1, Avrotros

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter