Classificatie

Hoeveel tulpen verdient jouw bed en breakfast?

tulpenclassificatie

Geclassificeerde bed en breakfasts hebben een objectief kwaliteitskeurmerk gekregen van Stichting Bed & Breakfast Nederland, zo weten B&B-bezoekers zeker dat ze goed terecht komen én wat te verwachten. Hoeveel tulpen verdient jouw B&B? Ontdek het via Bedandbreakfastclassificatie.nl!

Beste Bed en Breakfast 2013

Bed & Breakfasts met 5 tulpen
Gasten die willen genieten van luxueuze voorzieningen en service van topniveau, kiezen vaak voor een B&B met 5 tulpen. Een zwembad, jacuzzi of privé terras; als gast ontbreekt het hen aan niets.

Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie

Bed & Breakfasts met 4 tulpen
B&B’s met 4 tulpen zijn uitstekend voor mensen die graag op pad gaan, en vervolgens willen genieten van de luxe voorzieningen die de accommodatie biedt.

Tulpenclassificatie

Bed & Breakfasts met 3 tulpen
Gasten die kiezen voor een B&B uit de drie-tulpencategorie kunnen rekenen op een heel fijn verblijf: niet tè luxe, maar ook zeker niet eenvoudig. Past jouw B&B in dit plaatje?

Keurmerk bed en breakfast

Bed & Breakfasts met 2 tulpen
Een bed and breakfast met 2 tulpen is een ideale uitvalsbasis voor wie graag wandelt, fietst, cultuur snuift of de natuur intrekt. Het is heerlijk bijkomen bij deze knusse B&B’s.

bed en breakfast met kwaliteitstulpen

Bed & Breakfasts met 1 tulp
Bed en breakfasts met 1 tulp zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die van kleinschalige gezelligheid houdt én graag nieuwe mensen ontmoet. Gemoedelijk genieten is het devies!

Lees ook: 5 grootste voordelen van deelname aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Nederlandse Bed & Breakfasts Classificatie
Wil je weten hoeveel tulpen jouw B&B verdient? Meld je aan op Bedandbreakfastclassificatie.nl en vul de normenlijst in. Je ziet direct in welke tulpencategorie jouw accommodatie voorlopig wordt ingedeeld. Pas na het bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland krijgt jouw B&B het definitieve aantal tulpen toegewezen.

AANMELDEN CLASSIFICATIE

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter