B&B te koop B&B verkopen

Te koop: bijzondere B&B’s in binnen- en buitenland

Ga jij het roer omgooien en opnieuw beginnen als B&B-eigenaar? Bedandbreakfast.nl heeft drie B&B’s uit binnen- en buitenland geselecteerd die ‘as we speak’ te koop staan. Op deze droomlocaties wil jij absoluut een nieuw leven opbouwen…

bed and breakfast for sale

Maison Voilà is een idyllisch gelegen B&B met minicamping in Montipouret, Frankrijk.

Maison Voilà – Frankrijk
Als je ieder moment van de dag terugdenkt aan die idyllische vakanties in Frankrijk, dan is een overname van Maison Voilà jou op het lijf geschreven. Deze Chambre d’hotes de Charme beschikt onder meer over een verwarmd zwembad, all-weather tennisbaan, speeltuin voor de kids en een jeu-de-boulesbaan. Perfect dus voor jezelf én voor je toekomstige gasten!

bed and breakfast te koop

Rue Haute Bed & Breakfast staat te koop, omdat de eigenaren een nieuwe B&B willen openen op Curaçao.

Rue Haute Bed & Breakfast – België
Heb je getwijfeld over België? Blijf dan niet langer in dubio zitten, want Rue Haute Bed & Breakfast is ideaal gelegen in Vlaanderen! Maastricht, Luik, Tongeren, Hasselt en Aken zijn namelijk snel te bereiken vanuit deze sfeervolle B&B. Bovendien heerst hier een mooie balans tussen werk en privé, aangezien de B&B-kamers zich bevinden in de verbouwde stallen achter het woonhuis.

Bed & Breakfast for sale

Tala Lodge is een idyllische bed & breakfast in het Friese Ravenswoud.

Tala Lodge – Nederland
Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je B&B-droom na te jagen in Nederland. Voor € 500.000 ben je de nieuwe eigenaar van Tala Lodge, winnaar van het “Beste bed & breakfast van Nederland 2015”. De eigenaren van deze schitterende accommodatie zijn van plan om een nieuwe B&B te starten op Bonaire en zijn op zoek naar een waardige opvolger. Misschien iets voor jou?

Update: Tala Lodge is inmiddels met succes verkocht

te koop bed en breakfast

Het bed & breakfast van jouw dromen vind je op B&B for Sale.

Bed en breakfast te koop
Een ongekend verlangen naar vrijheid, eigen baas zijn en nieuwe mensen ontmoeten; er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een bestaan als B&B-eigenaar. Laat je inspireren door de mooiste B&B’s die te koop staan en zet daarmee de eerste stap in de richting van je nieuwe leven, succes!

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste bestemmingen, draagt hij zorg voor de communicatie richting B&B-bezoekers en B&B-eigenaren. Ook bezoekt hij graag verschillende B&B's: zijn beste tips deelt hij op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter