Marketing & Promotie

Jouw B&B op Bedandbreakfast.nl: 5 grootste voordelen

Een vermelding op Bedandbreakfast.nl heeft vele pluspunten, zoals bijvoorbeeld: géén commissies, een perfecte online vindbaarheid en een gratis reserveringssysteem voor op je eigen website.

Voordeel 1: géén commissies
Commissies betalen aan een boekingssite lijkt aantrekkelijk: je staat een klein bedrag per boeking af op basis van een no cure no pay-principe. Maar bij meerdere boekingen loopt het totale bedrag aan commissie snel op, tot honderden euro’s per jaar. Bij Bedandbreakfast.nl betaal je geen commissies, maar een vast bedrag per jaar voor een vermelding. Zo weet je van tevoren precies wat je gaat betalen voor de online marketing van je B&B.

Voordeel 2: hoge posities in zoekmachines
Bedandbreakfast.nl is de grootste en best bezochte B&B-promotiesite van Nederland. Door deze bekendheid heeft Bedandbreakfast.nl een grote ‘autoriteit’ op het web en scoort daardoor hoog in de zoekresultaten van Google. Met een eigen presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl, profiteer je mee en hoef je niet zelf te investeren in bijvoorbeeld Search Engine Optimalisation (SEO) en linkbuilding.

booking geen commissie

Bij Bedandbreakfast.nl betaal je een vast bedrag per jaar, waardoor je honderden euro’s per jaar kunt besparen op commissies.

Voordeel 3: speciale kortingen op B&B-diensten en producten
Met een vermelding op Bedandbreakfast.nl heb je toegang tot exclusieve deals en kortingen voor B&B-eigenaren. Zo krijg je als abonnee korting op legionellapreventie en kun jij je B&B collectief laten verzekeren, tegen een aantrekkelijke premie. Maar denk bijvoorbeeld ook aan diverse mogelijkheden voor een kant-en-klare website voor je eigen B&B. Daarnaast krijg je onder meer korting op tijdschriften en op een professionele B&B-fotosessie.

Voordeel 4: gratis reserveringsmanager
Met een vermelding op dé B&B-site van Nederland hoef je niet te investeren in een eigen reserveringssysteem, omdat je de reserveringsmanager van Bedandbreakfast.nl kunt gebruiken. Het is een ideale tool om reserveringen mee te beheren en te communiceren met potentiële gasten. Aan de reserveringsmanager is een reserveringsmodule met kalender gekoppeld die je gratis op je eigen website kunt plaatsen. Bezoekers kunnen via de kalender op Bedandbreakfast.nl of via je eigen website direct een reserveringsaanvraag bij je B&B doen. Na hun verblijf ontvangen ze automatisch een uitnodiging om een review te schrijven op Bedandbreakfast.nl.

Voordeel 5: koppelingsmogelijkheid kalenders
Als jij je B&B op verschillende websites wilt vermelden, dan kan een channel manager uitkomst bieden. Met een ‘channel manager’ beheer je op één centraal punt alle boekingen die je via verschillende websites binnenkrijgt. Wanneer er een boeking wordt gedaan, past een channel manager de kalenders aan van alle websites waarop je B&B is aangesloten. Hierdoor zijn er minder handmatige handelingen nodig en ben je minder tijd kwijt aan administratie. Het is mogelijk om de beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.nl te koppelen met verschillende channel managers.

B&B aanmelden op Bedandbreakfast.nl
Enthousiast geworden? Meld je B&B direct aan bij de best bezochte B&B-site van Nederland voor meer boekingen en een hogere omzet.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter