Classificatie

20 Nieuwe bed and breakfasts met kwaliteitstulpen

Twintig nieuwe B&B’s zijn in het bezit van een officieel kwaliteitskeurmerk. Na een bezoek van de mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland, ontvingen de trotse eigenaren hun welverdiende kwaliteitstulpen én de classificatievlag. Gefeliciteerd allemaal!

Nieuwste 5-tulpen-B&B’s
Zowel B&B Het Stalhuys in Reeuwijk als Van der Gang Suites in Dokkum zijn toegetreden tot de hoogste klasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij deze B&B’s is het volop genieten van luxe faciliteiten en een uitgebreid ontbijt vol streekproducten!

Geclassificeerde bed and breakfasts met 4 tulpen
Maar liefst elf nieuwe B&B’s zijn gecertificeerd met 4 tulpen, waaronder De Laatste Stuiver in Nijetrijne, Adrichem en Scherpenseel in Middelburg, Bed en Brood in Veere, B&B Ut Atuljeeke in Soerendonk en Fred and Breakfast in Uitdam. Daarnaast hebben ook B&B De Turfstaeker in Ospel, De Raaphorst in Wassenaar, Bed & Breakfast Terras3 in Nuland, De kop van Drenthe in Vries, babelbnb in Cornwerd en B&B De Brink in Maarsbergen een mooie plaats gekregen in de 4-tulpencategorie.

kwaliteitstulpen

Het Stalhuys is één van de B&B’s waar sinds kort de classificatievlag mag worden uithangen, gefeliciteerd Joyce en Edward!

Gecertificeerde B&B’s: categorie 3 tulpen
De kwaliteitscategorie met 3 tulpen is weer aangevuld met ware pareltjes zoals De Kruidenverwennerij in Roermond, B&B Groenland in Waarland, Afslag Nagele in Nagele, Bed en Breakfast Hoeve zonzicht, Vúr de Diek in Bunschoten-Spakenburg, In de Kromme Jak in Zwolle en Design B&B Hei15 in Sint Geertruid.

Nederlandse Bed and Breakfast Classificatie
Nieuwsgierig naar het aantal kwaliteitstulpen dat jouw B&B verdient? Login op Bedandbreakfastclassificatie.nl en vul vrijblijvend de normenlijsten in, je krijgt dan gelijk een voorlopige indicatie van het aantal tulpen. Pas na betaling van de contributie kun je een mystery guest verwachten, meedoen is al mogelijk vanaf € 45,- per jaar! Meer informatie en aanmelden >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Elk Bed and Breakfast dat deelneemt aan het classificatiesysteem wordt periodiek bezocht en gecontroleerd door een Mystery Guest van de stichting. Aan de hand van het bezoek en een objectieve normenlijst volgt de indeling in één van de volgende tulpencategorieën:

1 tulp I 2 tulpen I 3 tulpen I 4 tulpen I 5 tulpen

Een Bed and Breakfast kan dus 1 tot 5 tulpen hebben: van eenvoudig tot zeer luxe. In welke categorie valt jouw B&B? Ontdek het op Bedandbreakfastclassificatie.nl!

Laat een reactie achter