Reserveringssysteem

Gratis Reserveringsmodule voor je eigen website

Bedandbreakfast.nl; Gratis Reserveringsmodule voor je eigen website

Heeft je B&B een eigen website? Plaats dan eenvoudig de Gratis Reserveringmodule van Bedandbreakfast.nl op je eigen site. De aanvragen van deze gasten behandel je overzichtelijk via de Eigenarenservice. Handig en zonder extra kosten!

Geen commissies

Als je Bed and Breakfast een eigen website heeft, dan is het fijn als je gasten hier ook hun verblijf kunnen reserveren. Investeren in een duur reserveringssysteem is niet nodig, want met een vermelding op Bedandbreakfast.nl beschik je over een Gratis Reserveringsmodule die je kunt plaatsen op je eigen site. Zo kunnen je gasten gelijk een reserveringsaanvraag versturen als ze jouw website bezoeken. Zonder commissies voor jou of je gasten.

Voordelen van de Gratis Reserveringsmodule

  • Meer reserveringsaanvragen, tot wel 25%!
  • Beter vindbaar op Bedandbreakfast.nl
  • Hogere positie in zoekmachines zoals Google en Bing
  • Tijdsbesparing dankzij de kalendersynchronisatie met Bedandbreakfast.nl
  • Meer en betere reviews

Zo werkt het

Na de installatie in drie stappen toont de Reserveringsmodule een aanvraagformulier met kalender op je eigen website. De kalender is gekoppeld aan je beschikbaarheidskalender op Bedandbreakfast.nl. Alle reserveringsaanvragen via je eigen site komen automatisch binnen in je inbox van Bedandbreakfast.nl. Bij een nieuwe reserveringsaanvraag via je eigen website ontvang je ook een e-mail. Je beheert en behandelt de aanvragen eenvoudig via de Eigenarenservice op Bedandbreakfast.nl.

reserveringssysteem

 

Optimaal gebruiksgemak voor sitebezoekers

De Gratis Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl is geschikt voor computer, tablet én mobiel. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak voor de bezoekers van je eigen website. Daarnaast is de reserveringstool beschikbaar in zes talen én aan te passen voor iedere huisstijl. Zo kun je de module zo goed mogelijk matchen met het design van je eigen website.

Reserveringsmodule installeren

Meer reserveringen én beter vindbaar

Door de reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl te gebruiken op je eigen website, vergroot je de vindbaarheid van je B&B. De positie op Bedandbreakfast.nl – en daarmee ook in zoekmachines zoals Google – verbetert automatisch zodra de module op je eigen website is geplaatst. Dit leidt tot meer reserveringsaanvragen. Probeer het zelf, bespaar tijd en laat het reserveringssysteem voor je werken!

Staat jouw B&B al Bedandbreakfast.nl?

Enthousiast geworden over de Gratis Reserveringsmodule, maar heb je nog geen vermelding op Bedandbreakfast.nl? Meld je dan snel aan! Je beschikt dan direct over een compleet reserveringssysteem voor je B&B, inclusief de reserveringsmodule voor je eigen website. Daarnaast profiteer je van tal van andere voordelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we helpen je graag!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter