Classificatie

Eigenaren van ‘Beste B&B van Nederland 2017’ aanwezig bij uitblinkerslunch Paleis Noordeinde

uitblinkerslunch

B&B-eigenaren Yvonne Rengelink en Jos Swagemakers van ‘Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’ werden uitgenodigd om op vrijdag 13 oktober aan te schuiven bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde.

Erkenning & waardering
De koning en koningin bieden twee à drie keer per jaar een zogenaamde uitblinkerslunch aan op Paleis Noordeinde. Een selectie van Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie worden hiervoor uitgenodigd. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning & waardering uitspreken voor deze mensen.

Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017
Alle 27 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals media & journalistiek, kunst & cultuur, sport, bedrijfsleven en wetenschap. Yvonne Rengelink en Jos Swagemakers zijn B&B-eigenaren van Logement №5 dat op 10 mei 2017 werd uitgeroepen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland‘.
Andere gasten waren onder meer de zanger Lee Towers, journalist en presentator Eva Jinek, schaatser Kai Verbij en woordvoerder van de politie Amsterdam Ellie Lust.

Protocol
Volgens het protocol mogen de B&B-eigenaren niets inhoudelijk vertellen over de lunch, maar ze laten desgevraagd weten dat ze het een bijzondere ervaring vonden om bij de uitblinkerslunch aanwezig te mogen zijn.

‘Wat een bijzondere ervaring was het.’

Foto: Jeroen van der Meyde. Yvonne en Jos staan helemaal rechts in de eerste en tweede rij.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Elk bed en breakfast dat deelneemt aan het classificatiesysteem wordt periodiek bezocht en gecontroleerd door een mystery guest van de stichting. Aan de hand van het bezoek en een objectieve normenlijst volgt de indeling in één van de volgende tulpencategorieën:

1 tulp I 2 tulpen I 3 tulpen I 4 tulpen I 5 tulpen

Een bed en breakfast kan dus 1 tot 5 tulpen hebben: van eenvoudig tot zeer luxe. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Kies ook voor een bed en breakfast met kwaliteitskeurmerk en ga een zorgeloos verblijf tegemoet!

Laat een reactie achter