Classificatie

Even voorstellen: 15 nieuwste tulpen-B&B’s

Het beddengoed is schoon, de rookmelders zijn gecheckt en de ontbijtproducten zijn vers; het zijn enkele voorbeelden van normen die onze mystery guest controleert. Vijftien nieuwe B&B’s zijn door de complete keuring gekomen en met vlag en wimpel geslaagd!

Geclassificeerde B&B’s met 5 tulpen
Twee nieuwe B&B’s zijn toegetreden tot de hoogste kwaliteitsklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bij een accommodatie met 5 tulpen is alles tot in de puntjes verzorgd en wordt alles uit de kast gehaald voor een fantastisch verblijf. Bovendien zijn de voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau!

B&B Relax and More is een stijlvolle accommodatie in ‘s-Heerenberg, waar je als gast gebruik kunt maken van een complete wellness tuin met onder meer twee verschillende sauna’s en een jacuzzi. Bij BenBijdekerk in Oosterzee logeer je in een uniek pand dat van alle gemakken is voorzien én uitzicht biedt over de Friese landerijen.

Stichting Bed and Breakfast Nederland

B&B Relax and More in ‘s-Heerenberg is één van de nieuwste tulpen-B&B’s.

Nieuw in de 4-tulpencategorie
In het bruisende Haarlem is City Attic Haarlem bekroond met 4 tulpen, vanuit deze schitterende B&B ontdek je het stadsleven optimaal! Maar ook 4-tulpen-B&B De Blauwe Pauw in ‘s-Hertogenbosch is de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige stedentrip in eigen land.

Daarnaast zijn B&B Geranio in Made, Bed & Breakfast Angelbeeck in Afferden, De Olde Veld Hoeve in Hengelo, De Gaanderij Bed and Breakfast in Barendrecht en B&B Riekelt in Rijckholt eveneens in het bezit gekomen van 4 kwaliteitstulpen. Van harte gefeliciteerd allemaal!

B&B’s met 3 tulpen
Vier nieuwe accommodaties hebben een prachtige plaats gekregen in de categorie met 3 tulpen: Zalk blijven slapen in Zalk, B&B De Salix in Hitzum, den Soeten Inval in Delden en B&B De Wensput in De Moer. Bij B&B’s met 3 tulpen kun je rekenen op een heel fijn verblijf; ze zijn niet tè luxe en ook niet te eenvoudig.

bed and breakfast met kwaliteitskeurmerk

Bij nieuwe tulpen-B&B’s, zoals Zalk blijven slapen, mag de classificatievlag worden uitgehangen. Proficiat allemaal!

Bed and Breakfast met kwaliteitskeurmerk: categorie 2 tulpen
De 2-tulpencategorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is twee B&B’s rijker, waaronder Bobsbed&breakfast in Alkmaar. Er zijn twee nette gastenkamers en op verzoek kun je ’s avonds ook genieten van de kookkunsten van de gastheer. Tevens zijn aan BNB-Almere 2 tulpen uitgereikt, deze gemoedelijke B&B ligt direct naast natuurgebied de Noorderplassen.

AANMELDEN CLASSIFICATIE

Aanmelden Bed and Breakfast met kwaliteitskeurmerk
Nieuwsgierig naar het aantal tulpen dat jouw B&B verdient? Ontdek het op Bedandbreakfastclassificatie.nl en meld aan! Na het bezoek van de mystery guest ontvang je het kwaliteitskeurmerk van de B&B-branche én de herkenbare classificatievlag. Zo is het voor jouw (potentiële) gasten direct duidelijk dat zij kunnen rekenen op een kwalitatief en zorgeloos verblijf.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Elk bed en breakfast dat deelneemt aan het classificatiesysteem wordt periodiek bezocht en gecontroleerd door een mystery guest van de stichting. Aan de hand van het bezoek en een objectieve normenlijst volgt de indeling in één van de volgende tulpencategorieën:

1 tulp I 2 tulpen I 3 tulpen I 4 tulpen I 5 tulpen

Een bed en breakfast kan dus 1 tot 5 tulpen hebben: van eenvoudig tot zeer luxe. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Kies ook voor een bed en breakfast met kwaliteitskeurmerk en ga een zorgeloos verblijf tegemoet!

Laat een reactie achter