Marktcijfers

Prijswinnaars B&B-marktonderzoek 2017

Bedandbreakfast.nl;marktonderzoek 2017

In september 2017 heeft Bedandbreakfast.nl een onderzoek gehouden onder B&B-eigenaren om de Nederlandse markt in kaart te brengen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verwerking van de resultaten. Indien jij hebt bijgedragen aan het B&B-marktonderzoek 2017 en waardevolle informatie hebt gedeeld, lees dan snel verder want misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars. Behoor je niet tot de winnaars? Profiteer dan van de waardevolle uitkomsten van het onderzoek die we via verschillende communicatiekanalen met je delen.

Verblijf in een Bed and Breakfast naar keuze

Bedandbreakfast.nl is verheugd drie deelnemers aan het B&B-marktonderzoek 2017 bekend te maken die een verblijf in een Bed and Breakfast naar keuze hebben gewonnen ter waarde van € 250,00. Als B&B-eigenaar doe je inspiratie op bij een collega Bed and Breakfast terwijl je even ontsnapt aan de dagelijkse drukte en geniet van een heerlijk uitje.

De winnaars van een overnachting in een B&B:

Heb je geen prijs gewonnen, maar wil je toch graag een weekendje weg in een sfeervolle B&B? Bekijk dan het aanbod en boek jouw favoriete B&B op Bedandbreakfast.nl.

Gratis jaarabonnement

Van alle deelnemers aan het B&B-marktonderzoek 2017 geeft 63,8% aan zijn/haar B&B te promoten op Bedandbreakfast.nl. Het aantal reserveringsaanvragen op Bedandbreakfast.nl laat de laatste jaren een stijgende lijn zien (+18% over 2016). De drie winnaars van de tweede prijs ontvangen een gratis jaarabonnement op ons platform ter waarde van € 185,00 en krijgen de mogelijkheid om optimaal te profiteren van deze positieve ontwikkelingen in de markt.

De winnaars van het gratis jaarabonnement zijn:

Heb jij nog geen vermelding op Bedandbreakfast.nl? Overweeg dan een jaarabonnement en profiteer van alle voordelen;  meer Reserveringen, een Gratis Reserveringsmanager én optimale zichtbaarheid in verschillende zoekmachines?

Meld je aan op Bedandbreakfast.nl

Gratis gastenboek

De gratis gastenboeken ter waarde van € 19,95 worden uitgedeeld door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Met een gastenboek zorg je voor verbinding met je gasten. Zo delen gasten hun ervaring en belevenissen en bied je hen de mogelijkheid eventuele plus- of minpunten aan te geven. Dit is enorm waardevol voor het optimaliseren en verbeteren van jouw B&B. Tevens is het een super feedbackmoment en oogt het professioneel.

De winnaars van het gratis gastenboek zijn:

Gasten delen graag hun ervaringen. Met een prachtige beoordeling van een tevreden klant, handgeschreven in een stijlvol gastenboek maak je een positieve indruk op aanwezige gasten. Heb je ook interesse in een gastenboek en behoor je niet tot de prijswinnaars?

Bed & Breakfast Gastenboek

Bestel hier jouw Bed & Breakfast gastenboek.

Ook jij bent winnaar!

Ook als je niet in de prijzen bent gevallen, ben je een winnaar. Je profiteert in ieder geval van de waardevolle uitkomsten van dit onderzoek. De uitkomsten geven namelijk een goed beeld van de ontwikkelingen en trends in de markt. De belangrijkste resultaten delen wij met je via verschillende kanalen. Denk hierbij aan de online platformen Twitter, Facebook, LinkedIn en natuurlijk op dit blog. Volg ons en blijf altijd up-to-date.

Belangrijke uitkomst B&B-marktonderzoek 2017

Zoals eerder beschreven geven 63,8% van de respondenten van het B&B-marktonderzoek2017 aan zijn/haar B&B te promoten op Bedandbreakfast.nl. Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat 16% zijn/haar B&B promoot op Bedandbreakfast.eu en dat 14,2% een tulpen classificatie heeft. Wist jij dat de perfecte match van deze drie elementen zorgt voor de beste zichtbaarheid? Met een uitgebreid abonnement, een complete presentatiepagina, het plaatsen van de reserveringsmanager op je eigen website, een tulpen classificatie én een abonnement op Bedandbreakfast.eu krijg je nóg meer reserveringen.

Wat is je relatie met Bed & Breakfast Nederland?

Bedandbreakfast.eu
Wanneer je nóg meer reserveringsaanvragen wilt ontvangen en open staat voor het ontvangen van buitenlandse gasten, meld je dan vooral aan op Bedandbreakfast.eu. Dit is de grootste Bed and Breakfast website wereldwijd met meer dan 3 miljoen B&B accommodaties in 226 landen. Zo komen er veel reserveringen uit de buurlanden België en Duitsland en is de kans groot dat ook gasten buiten Europa een bezoek brengen aan jouw Bed and Breakfast.

Tulpen Classificatie
Met een tulpen classificatie worden de puntjes op de i gezet. De classificatie is opgezet door Stichting Bed & Breakfast. Je laat aan B&B-liefhebbers zien dat jouw B&B staat voor kwaliteit. Dit wekt vertrouwen en resulteert uiteindelijk in meer aanvragen en boekingen. Ben je geïnteresseerd wat de kwaliteit is van jouw B&B? Aan de hand van een normlijst inventariseer je hoeveel tulpen jouw B&B verdient. Ontdek het zelf via Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Blijf optimaliseren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en zorg dat jouw B&B helemaal up-to-date is. Heb je nog suggesties, vragen, adviezen of ben jij een van de winnaars en ga je helemaal uit je dak: laat dan vooral een reactie achter!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Lizzy Scheltus

Lizzy Scheltus

Online Marketeer bij Bed & Breakfast Europe.

Laat een reactie achter