Algemeen

Voordelen Lidmaatschap Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl; voordelen lidmaatschap

Met een vermelding op Bedandbreakfast.nl bereik je miljoenen B&B-liefhebbers, ben je online goed vindbaar en krijg je meer reserveringen. Wij hebben de grootste voordelen voor je op een rij gezet.

#1: Meer Reserveringen

Bed & Breakfast-liefhebbers reserveren steeds vaker online een Bed and Breakfast. Betrouwbare platformen waar men snel en gemakkelijk B&B’s vindt en met elkaar vergelijkt zijn populair. Bedandbreakfast.nl is het grootste B&B-platform van Nederland en bereikt miljoenen bezoekers die online een B&B reserveren. Streef jij als B&B-eigenaar naar zo veel mogelijk reserveringen, dan is aanwezigheid van jouw Bed and Breakfast op ons platform een absolute must!

Meld je aan op Bedandbreakfast.nl

#2: Jouw B&B beter Vindbaar

Bedandbreakfast.nl is de grootste en best bezochte B&B-promotiesite van Nederland. Als autoriteit in de B&B-markt heeft Bedandbreakfast.nl hoge posities in de zoekresultaten van Google. Met een eigen presentatiepagina voor jouw B&B op Bedandbreakfast.nl profiteer je mee van onze autoriteit en haal je meer rendement uit jouw online marketingactiviteiten.

#3: Speciale Aanbiedingen

Naast interessante branche-informatie bieden wij onze leden aantrekkelijke aanbiedingen aan. Denk hierbij aan korting op legionellapreventie, een collectief verzekeringspakket voor een aantrekkelijke prijs, korting op tijdschriften en op een professionele B&B-fotosessie.

#4: Gratis Reserveringsmanager

Met een vermelding op dé B&B-site van Nederland hoef je niet te investeren in een duur reserveringssysteem. Je krijgt gratis de beschikking over de reserveringsmanager van Bedandbreakfast.nl. Deze is ideaal voor het beheren van reserveringen, het communiceren met potentiële gasten en het opslaan van beschikbaarheidsinformatie. Na hun verblijf ontvangen gasten automatisch een uitnodiging om een review te schrijven over hun ervaringen. Aan de reserveringsmanager is een reserveringsmodule gekoppeld die je op je eigen website plaatst. Hierdoor kunnen gasten ook via je eigen website snel en eenvoudig reserveren.

#5: Tijdsbesparing

Een channel manager biedt uitkomst als je een vermelding hebt op verschillende websites. Je beheert hiermee alle reserveringen die je via deze sites binnenkrijgt op één centrale plaats. Bij een reservering past de channel manager direct de beschikbaarheidskalenders aan op alle kanalen. Hierdoor zijn minder handelingen nodig en bespaar je kostbare tijd aan administratie.

Gekoppelde channel managers:

  • Stardekk/Cubilis
  • Beds24
  • RoomRaccoon
  • Myallocator
  • Reseliva
  • STAAH

#6: Geen Commissies

Op veel online platformen moeten B&B-eigenaren een deel van het reserveringsbedrag afdragen aan het platform voor iedere reservering die zij ontvangen. Leden van Bedandbreakfast.nl betalen geen commissies, maar een vast bedrag per jaar voor een vermelding op de website. Als B&B-eigenaar weet je vooraf precies wat je betaalt voor de online promotie van je B&B.

B&B aanmelden op Bedandbreakfast.nl

Enthousiast geworden? Profiteer van de vele voordelen en meld je direct aan bij de best bezochte B&B-website van Nederland.

Meld je aan op Bedandbreakfast.nl

Deel dit artikel:

Over de auteur

Mark Verhoeven

Mark Verhoeven

Online Marketing bij Bed & Breakfast Europe. Speciale focus op SEO, SEA, Social en Crossmediale Content Marketing.

Laat een reactie achter