Classificatie

Volop nieuwe bed & breakfasts gecertificeerd voor de lente

Voor de start van het nieuwe seizoen zijn er weer vijftien nieuwe bed & breakfasts officieel gecertificeerd! Deze gloednieuwe tulpen-B&B’s mogen letterlijk de vlag uithangen en laten daarmee zien dat hun gasten kunnen rekenen op een zorgeloos verblijf.

Lees ook: Beste B&B’s van Nederland aan het woord: ‘Als je uiteindelijk wint ben je even sprakeloos’

Nieuwste B&B’s met 4 tulpen
Negen nieuwe B&B’s zijn toegetreden tot de categorie met 4 kwaliteitstulpen, waaronder Bed & Breakfast Pont8 in Doetinchem, Elfstedenstate in Oosterend, Ons Dijkhuisje in Schuddebeurs, Blancenhof in Garminge, De Borg Bed & Breakfast in Winterswijk, Huisje Puur Enzo in Makkinga, De Hooge Woeste in Emst, Alberstmaheert in Noordwolde en B&B “Bij de Trekgaten” in Hollandscheveld.

certificaat

De classificatievlag hangt onder meer uit bij B&B Ons Dijkhuisje!

B&B’s met certificaat: categorie 3 tulpen
Nieuw in de categorie met 3 tulpen: Huisje 11 in Exmorra, B&B Onder ’t Duin in Julianadorp, Bed & Breakfast Lemelerveld in Lemelerveld en Hostellerie Het Riet Blauwestad in Blauwestad.

Fonkelnieuwe B&B’s in de 2-tulpencategorie
Bed and Breakfast Dopersduin in Schoorl en Bij de Sassenpoort in Zwolle zijn toegetreden tot de 2-tulpencategorie, proficiat met deze mooie prestatie!

Tulpenclassificatie
Heeft jouw bed and breakfast ook al een plek bemachtigd in de categorie 1 tulp2 tulpen3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen? Bij deelname aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie profiteer je namelijk van diverse voordelen én geef je nog meer glans aan je B&B. Lees snel de complete werkwijze en meld je B&B direct aan voor kwaliteitstulpen!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter