Algemeen

Profiteer van exclusief voordeel voor B&B-eigenaren

Bed en breakfast abonneevoordeel

Als abonnee van Bedandbreakfast.nl heb je exclusief toegang tot aanbiedingen en kortingen speciaal voor B&B-eigenaren. Je vindt deze aanbiedingen in de eigenarenservice bij Abonneevoordelen en hieronder.

jimdo: maak je eigen B&B-website

Maak je eigen website

Heb je nog geen eigen website voor je B&B? Met Jimbo maak je eenvoudig zelf een website. Je hebt er geen technische kennis voor nodig!

Bekijk aanbod

floris_hand

Verzeker je B&B voordelig

Zorg dat jouw B&B verzekerd is tegen schade en claims van gasten. Met het ‘Zaken Zekerplan’ sluit je de belangrijkste verzekeringen af tegen een aantrekkelijke premie.

Bekijk aanbod

Novo Bouw verbouwt bed & breakfast

Korting op verbouwing door Novo Bouw

Aannemer Novo Bouw is gespecialiseerd in de verbouwing van bed & breakfasts, van romantisch tot modern. Novo Bouw heeft een speciale aanbieding.
Bekijk aanbod

Professionele foto’s van je bed en breakfast

fotografie: fotoshoot van je B&B

Goede foto’s zijn cruciaal als je boekingen wilt ontvangen. Laat daarom voordelig een professionele fotosessie maken door een van onze fotopartners.

Bekijk aanbod

pinbetaling in je B&B

Pinbetaling in je B&B

PIN- en creditcardbetalingen in je B&B maak je eenvoudig mogelijk. Bekijk de voordelige oplossingen van payleven en Easy Payment Services.

Bekijk aanbod

legionella preventie in je B&B

Legionella-onderzoek

Als je bed & breakfast meer dan vijf bedden heeft, ben je verplicht om maatregelen te treffen tegen legionella. Drie bureaus bieden speciale tarieven voor legionellapreventie en -onderzoek.

Bekijk aanbod

Tijdschriften in je bed & breakfast

Tijdschriften in je B&B

Iedere maand een leesmap met vijftien kwaliteitstijdschriften, een leuke service voor je gasten! Met Leesmoment krijg je de meest recente retournummers op je leestafel.

Bekijk aanbod

Cadeau voor jezelf

Gastenboek bed en breakfast

Bed & Breakfast Gastenboek
Bestel nu het Bed & Breakfast Gastenboek, voor de mooiste gastenbeoordelingen  › Bestel nu

B&B Handboek

Bed & Breakfast Handboek
De meest complete gids voor het starten en runnen van een bed & breakfast  › Bestel nu 

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

Laat een reactie achter