Classificatie

Verhalen van een mystery guest – 5 romantische tulpen-B&B’s

“Weet jij nog een leuk plekje voor een romantisch weekendje weg?” Het is een vraag die ik vaak krijg van vriendinnen, familie en collega’s. Lang niet iedereen is op de hoogte van mijn rol als mystery guest, maar het is geen geheim dat ik een romanticus ben! Deze tulpen-B&B’s raad ik graag aan.

Lees ook: Verhalen van een mystery guest – De eerste keer

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Heerlijk: samen genieten aan het verwarmde zwembad of in de jacuzzi.

Wellness Lodge aan Zee
Wellness Lodge aan Zee is een verborgen wellness-paradijsje in de Bollenstreek, waar het heerlijk toeven is. Plons met z’n tweeën in het verwarmde buitenzwembad of relax optimaal in de jacuzzi. Dommel ’s avonds samen weg voor de houtkachel met een zacht plaid of kruip lekker vroeg onder de lakens. Uitgeslapen? Schuif dan aan bij het royale ontbijt.

romantische bed en breakfasts

Voor een huwelijksaanzoek of huwelijksnacht wordt B&B Aan de sluis extra romantisch aangekleed.

B&B Aan de sluis
Nederland en Finland zijn liefdevol samengesmolten bij B&B Aan de sluis. Deze Finse kota is romantisch ingericht en voelt sprookjesachtig aan; het uitzicht op de rivier en de Wilhelminasluis maken het plaatje compleet. Toegegeven: je logeert weliswaar niet in een grote balzaal, maar dit kan alleen maar de romantiek tussen jullie versterken!

B&B Classificatie

Sfeervolle B&B om met z’n tweetjes in terug te trekken.

Bed & Breakfast Hongerdyck
Gaat de liefde enigszins door de maag? Dan is Bed & Breakfast Hongerdyck een uitstekende keuze voor een heerlijk weekendje weg. Maak ’s avonds de lekkerste pizza’s in de houtgestookte pizza-oven en geniet ’s ochtends van een vorstelijk ontbijt… Gebakken eitjes in bladerdeeg, warme appel met kaneel uit de oven; iedere dag brengt weer een nieuwe traktatie met zich mee.

Geclassificeerd bed and breakfast

Barg Willem is een absolute aanrader voor liefhebbers van natuur en rust: ieder seizoen is hier schitterend.

Barg Willem
Een stukje hemel op aarde, een walhalla voor wandelaars en fietsers. Woorden schieten tekort voor Barg Willem op de Lemelerberg in Salland, maar idyllisch is het er zeker. Start een romantische wandeltocht langs stille heideterreintjes, sprankelende bronnen en stuivende zandvlaktes. Met een beetje geluk spot je samen verschillende hazen, reeën en vogels.

Kwaliteitskeurmerk bed en breakfast

Romantische B&B in Drenthe, grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Kamer 7
Aan de rand van het Drents-Friese Wold vind je Kamer 7, waar natuur en wellness naadloos op elkaar aansluiten. Kom buiten tot rust in het Storvatt of ontspan in de privésauna. Je kunt ervoor kiezen om je verblijf uit te breiden met een romantisch diner: van tapas en stoofpot tot table d`hotes. Alle gerechten worden vers bereid door B&B-eigenaresse Ingrid, die verzot is op koken!

Romantische bed en breakfasts met tulpen
Aandacht, tijd en samenzijn: het zijn de fundamenten voor een goede relatie. Van tijd tot tijd is het goed om die overvolle agenda te blokken en samen met je lief op pad te gaan. Natuurlijk is iedere tulpen-B&B bijzonder op z’n eigen manier, maar dit zijn enkele tips die goed in de smaak vielen bij mijn vriendinnen en familieleden. Doe er je voordeel mee!

Over de auteur

Mystery Guest

Mystery Guest

De mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland bezoekt en controleert B&B's die deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Als geen ander weet zij te vertellen waarom bed en breakfasts met een kwaliteitskeurmerk zo uniek zijn... Wil je ook in aanmerking komen voor kwaliteitstulpen én een mystery guest over de vloer? Meld je B&B dan snel aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie!

Laat een reactie achter