Marketing & Promotie

Voordelen van je B&B promoten op Bedandbreakfast.eu

Je B&B Promoten op Bedandbreakfast.eu

Naast een vermelding op Bedandbreakfast.nl, is het ook mogelijk om je B&B te promoten via Bedandbreakfast.eu. In dit artikel leggen we uit wat de verschillen tussen deze websites zijn, en welk voordeel je hieruit kunt halen voor jouw accommodatie.

Verschil Bedandbreakfast.nl en Bedandbreakfast.eu 

Bedandbreakfast.nl is opgericht in 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste B&B-platform van Nederland. Op Bedandbreakfast.nl worden enkel accommodaties aangeboden die in Nederland gevestigd zijn. In 2009 is binnen hetzelfde bedrijf Bedandbreakfast.eu ontstaan. Hier brengen we internationale B&B-eigenaren en bezoekers met elkaar in contact. Je vindt hier accommodaties in Nederland, maar ook (ver) daarbuiten kun je je B&B promoten op Bedandbreakfast.eu.

Bedandbreakfast.nl 

Op Bedandbreakfast.nl werk je met vrijblijvende reserveringsaanvragen. Een gast doet een reserveringsaanvraag, welke pas definitief is nadat deze door zowel eigenaar als gast bevestigd is. De betaling vindt rechtstreeks tussen de B&B en gast plaats. Op Bedandbreakfast.nl betaal je een vast jaarbedrag, waarvoor je ongelimiteerd reserveringsaanvragen kunt ontvangen. Je betaalt niets extra’s per reservering. 

Bedandbreakfast.eu 

Op Bedandbreakfast.eu is het ook mogelijk om te werken met vrijblijvende reserveringsaanvragen, maar daarnaast kun je hier ook werken met Direct Reserveren. Gasten betalen dan een direct bevestigde boeking via de website. Wanneer je op Bedandbreakfast.eu kiest voor een vermelding op basis van Direct Reserveren is de vermelding zelf juist gratis, maar betaal je een commissiepercentage per boeking.

Voordelen Direct Reserveren

Meerwaarde vermelding op beide websites 

Als je je B&B naast Bedandbreakfast.nl ook gaat promoten op Bedandbreakfast.eu, biedt dit een aantal voordelen: 

  • Miljoenen bezoekers wereldwijd: buitenlandse gasten weten je B&B beter te vinden  
  • Beter vindbaar in Google en andere zoekmachines
  • Hogere positie in het zoekresultaat: het is gunstig voor je positie op beide websites
  • Dubbele vindbaarheid: je B&B is op beide websites vindbaar voor gasten
  • Real-time kalendersynchronisatie tussen Bedandbreakfast.nl en Bedandbreakfast.eu
  • Hulp van ons team bij het invullen van de vermelding op Bedandbreakfast.eu 

Enthousiast geworden? Meld je dan eenvoudig aan op Bedandbreakfast.eu. Als je al een vermelding hebt op Bedandbreakfast.nl, geef ons dan even een seintje. Wij helpen je graag met het overzetten van je vermelding.  

Meer informatie en aanmelden

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Evi Heijmans

Manager Customer Service bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter