Marketing & Promotie

Zó ontvang je meer reserveringsaanvragen!

bed and breakfast

Het aantal reserveringsaanvragen op Bedandbreakfast.nl laat het afgelopen jaar een mooie stijgende lijn zien (+18% over 2016). Zijn jouw reserveringsaanvragen ook gestegen of profileren collega-B&B’s zich beter op Bedandbreakfast.nl en Bedandbreakfast.eu? Profiteer van de volgende tips!

1. Maak je presentatiepagina zo compleet mogelijk
Jouw presentatiepagina op Bedandbreakfast.nl is het online visitekaartje van jouw B&B. Zorg er dus voor dat deze er pico bello uitziet! Een complete pagina bevat 18 algemene foto’s + 4 kamerfoto’s per kamer, een goede omschrijving in zes talen, een video en voldoende reviews.

2. Plaats de Gratis Reserveringsmanager van Bedandbreakfast.nl op je eigen website
Door de Gratis Reserveringsmanager van Bedandbreakfast.nl op je eigen site te plaatsen, hoef je niet te investeren in een duur reserveringssysteem. Met deze handige tool kunnen jouw sitebezoekers direct een verblijf bij je reserveren. De aanvragen beheer je via de eigenarenservice van Bedandbreakfast.nl.

3. Neem deel aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
Deelnemers van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie worden bezocht door een mystery guest en ontvangen een objectief keurmerk van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Met de kwaliteitstulpen straalt je accommodatie kwaliteit, vertrouwen en herkenbaarheid uit.

4. Combineer je vermelding op Bedandbreakfast.nl met een Abonnement op Bedandbreakfast.eu
Wil je zoveel mogelijk gasten ontvangen uit Nederland en ver daarbuiten? Kies dan ook voor een vermelding op Bedandbreakfast.eu. Goed om te weten: abonnees met een vermelding op Bedandbreakfast.nl én Bedandbreakfast.eu profiteren automatisch van een hogere positie op beide sites.

5. Uitgebreide Vermelding

Voor B&B’s met een standaardabonnement op Bedandbreakfast.nl geldt: upgrade naar een Uitgebreide Vermelding. Dit levert een hogere positie op in het zoekresultaat.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

Laat een reactie achter