Inspirerende Bestemmingen

Eropuit in de Voorjaarsvakantie 2020

Bedandbreakfast.nl; Eropuit in de Voorjaarsvakantie 2020

Van Carnaval vieren met je beste vrienden, tot een romantische trip met je geliefde; de voorjaarsvakantie 2020 is de perfecte gelegenheid om eropuit te trekken in eigen land. Laat je inspireren door de leukste uitjes en B&B’s!

Carnaval in het Zuiden

Zin in een feestje? Reis dan in de voorjaarsvakantie 2020 naar de zuidelijke provincies om carnaval te vieren. Het carnavalsfeest duurt officieel van zaterdag 22 februari tot en met dinsdag 25 februari, maar in veel plaatsen barst het feest al op vrijdagavond los. De tradities in Noord-Brabant en Limburg verschillen enigszins van elkaar, maar de sfeer is overal hetzelfde: gezellig en gemoedelijk! Reserveer snel nog een B&B en ga op in het feestgedruis.

Overnachten bij Unieke B&B’s

Het leuke aan B&B’s is de enorme diversiteit die deze kleinschalige accommodaties bieden. Je kunt letterlijk eventjes wonen op een andere plek. De ene keer ovenacht je onder de oude gebinten van een historische woonboerderij, terwijl je de andere keer verblijft op een heuse woonboot. Bovendien leer je de omgeving als een echte local kennen, dankzij de beste tips die de B&B-eigenaren graag met je delen. In welk soort B&B wil jij wel even wonen?

Culturele Break

Als je denkt dat elk museum stoffig en saai is, dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Geef de voorjaarsvakantie 2020 een kunstzinnige twist en laat je verrassen door de mooiste musea in ons land. Er is werkelijk voor ieder wat wils; van historische meesterwerken en moderne kust, tot leerzame attracties voor de kids. Combineer je museumbezoek met een B&B, zodat jullie de volgende dag nog de rest van de stad kunnen ontdekken.

Voorjaarsvakantie 2020 met Kinderen

Ben je van plan om met je gezin of kleinkinderen eropuit te trekken in de voorjaarsvakantie 2020? Trakteer hen dan op een onvergetelijk verblijf bij een leuke B&B die geschikt is voor kinderen. Zo beschikken veel accommodaties bijvoorbeeld over spelletjes of een speelplaats. Of plan een dagje weg naar jullie favoriete pretpark of dierentuin, waar je een heerlijke overnachting met ontbijt aan vastplakt. Succes verzekerd!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter