Over Bedandbreakfast.nl

Dé B&B specialist

Een bed and breakfast is de leukste manier om een bestemming te leren kennen, vinden wij. Daarom willen we het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om een Bed and Breakfast te vinden en te boeken. Op Bedandbreakfast.nl brengen we B&B-eigenaren en bezoekers uit heel Nederland met elkaar in contact.

Bedandbreakfast.nl is opgericht in 1999 door Hanny Arens. Onder haar enthousiaste leiding groeide de website in korte tijd uit tot het grootste B&B-platform van Nederland. Achter Bedandbreakfast.nl staat een dynamisch team van online marketing- en IT-specialisten. Onze focus? Een website die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid met een kwalitatief hoogstaand Bed and Breakfast-aanbod. We zoeken dagelijks naar bijzondere accommodaties om het aanbod nog completer te maken. En we doen er alles aan om te zorgen dat jij eenvoudig en snel je ideale B&B kunt boeken, waar je ook naartoe gaat.

Het is elke keer weer een feest om naar een bed and breakfast te gaan. En dat willen we aan iedereen laten zien.

Op Bedandbreakfast.nl staan de mooiste B&B-adressen van Holland, op de meest bijzondere locaties. Niet alleen in de steden maar ook op het platteland. Of je nu houdt van levendigheid of liever de rust opzoekt, je vindt op Bedandbreakfast.nl altijd de Bed & Breakfast die je zoekt. Wat dacht je van een stadsappartement, een authentieke hoeve of B&B in een monumentaal pand? Of zou je wel eens een keer willen overnachten in een molen? Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een Bed and Breakfast te vinden dat bij je past.

Op Bedandbreakfast.nl kun je makkelijk zoeken in het brede aanbod. Gewoon vanachter je computer of onderweg op je mobiel of tablet. Tip: bekijk het aanbod van geclassificeerde B&B’s, je kunt ze herkennen aan de roze tulpen bij de vermeldingen. Een Bed and Breakfast kan 1 tot 5 tulpen hebben, van eenvoudig tot zeer luxe. Zo weet je direct waar je aan toe bent! Zoek en vergelijk B&B’s op basis van tienduizenden reviews van gasten. Met behulp van de zoekfilters vind je snel de Bed and Breakfast die past bij je wensen. Dus zeg het maar: waar wil je heen?

Bed and Breakfast Boeken

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, dé B&B-specialist met meer dan 4 miljoen gastenkamers en appartementen wereldwijd.

15 Reacties

  • Mijn dochter heeft hier 2 nachten geslapen i.v.m. de examentraining havo op de universiteit. Een fijne plek, een hele lieve, zorgzame dame verzorgde een heerlijk ontbijtje en was erg belangstellend naar de belevenissen van mijn dochter. Voor herhaling vatbaar.

  • Goedemorgen, misschien kunt u mij verder helpen? Ik ben op zoek naar een (papieren) gastenboek voor mijn vriendin, zij gaat naar Ameland verhuizen en ik wil haar graag dit geven. T liefst met een strand/zee/vuurtoren enz voorkant. Ik kan namelijk alleen maar gastenboeken vinden voor huwelijken.
    Ik wacht uw reactie af.
    Met vriendelijke groet,
    A.r. Van der Zwaan

    • Dag Antoinette, wij hebben een B&B-gastenboek beschikbaar, u kunt dit hier bestellen mits u aangesloten bent bij Bedandbreakfast.nl.

  • Geachte,

    Ik zoek samen met mijn partner een leuke B&B om samen uit te baten op huurbasis

    Vriendelijke grtjs

    Marc Jammaers

  • Goedemorgen, ik kan nergens in de zoekfunctie ‘aan het water’ of ‘ligplaats dichtbij mogelijk’. Ik zou graag B&Breakfast locaties boeken terwijl wij een vaartocht maken. Zie ik het over het hoofd? Of is dit misschien een idee voor jullie om de zoekmachine uit te breiden?
    Groetjes, Carla

  • Beste mensen,
    Wij gaan graag naar een b&b. Maar wat we jammer vinden is dat er steeds vaker b&b’s zijn waarbij je ontbijt extra moet bijboeken. Zo doe je de naam b&b geen eer meer aan. Wij vinden dit jammer. Waarom is dit?

    • Beste Hans, leuk dat je reageert! Op Bedandbreakfast.nl zien we dat er ook een groep B&B-eigenaren én bezoekers graag een verblijf aanbieden / boeken waarbij het ontbijt optioneel is. Dat kan voor beide partijen prijstechnisch interessant zijn. In dat opzicht proberen we in te spelen op de behoefte van de markt; het blijft een kwestie van vraag en aanbod. Uiteraard begrijpen wij ook je punt. Gelukkig kun je eenvoudig filteren op accommodaties inclusief ontbijt. Dat kan via het filter in het zoekresultaat, of via de volgende link: https://bit.ly/3iyTqzg

  • Ik wil 2 nachten naar Shalom in Grootammers maar voor dat ik boek wil ik met de eigenaar praten maar er is geen telefoon nummer bij.

    Dus ik wil graag het telefoon nummer.

    • Leuk dat je plannen hebt om een B&B te bezoeken! Op onze website staat Shalom niet in Groot-Ammers geregistreerd, maar in Veenendaal. Is dat de B&B die je bedoelt? Of bedoel je Amazing Grace Bed & Breakfast in Groot-Ammers? De telefoonnummers van de B&B’s op onze website zijn te vinden bij de adresgegevens op de pagina’s van de betreffende B&B, net onder de reviews en boven de landkaart. Je kunt de telefoonnummers bekijken door te klikken/tikken op “Bekijk telefoonnummer”.

  • Hallo , wij zoeken een leuke B&B in de Achterhoek waar ook ons welopgevoed hondje welkom is . Liefst niet te luxueus maar wel hartelijk .
    Pluspunt is waar we ook s avonds kunnen eten .
    Mieke en Johan

    • Hi Mieke en Johan,

      Leuk dat jullie reageren! Op Bedandbreakfast.nl kun je filteren op B&B’s waar huisdieren welkom zijn na overleg, zie het menu aan de linkerkant (desktop) of aan de bovenkant (mobiel): https://bit.ly/3bQfcM8. Je kunt het beste eerst zoeken op de gewenste plaats in de Achterhoek en de gewenste datum invoeren. Vervolgens kun je het betreffende filter aanvinken. Succes met het vinden van een diervriendelijke accommodatie!

Laat een reactie achter