B&B Boerderij

Tip: logeren op een unieke bed & breakfast boerderij

Logeren bij een unieke bed en breakfast boerderij is leuk voor iedereen! Alpaca’s, paarden of zelfs kamelen… Kies een leuke B&B-boerderij uit en verblijf met z’n tweeën óf met de hele familie gezellig op het platteland.

kamelen boerderij

De eigenaren van B&B de Kamelenmelkerij geven tijdens je verblijf graag een rondleiding over hun boerenbedrijf.

B&B de Kamelenmelkerij
Nederland staat vol met unieke bed en breakfast boerderijen: B&B de Kamelenmelkerij is daar een mooi voorbeeld van! Op deze boerderij wonen meer dan 85 kamelen en tijdens je B&B-verblijf kom je van alles over hen te weten.

bed en breakfast boerderij

Goed gezelschap bij B&B de Balkende Ezel!

Bed en breakfast met ezels
Vind je ezeltjes ook zo schattig? Dan zit je bij Ezelgasterij Aan de MaasheggenEzelboerderij ‘t Jaegershoes of B&B de Balkende Ezel helemaal goed. Maak bijvoorbeeld een wandeling met deze dieren: een mooie beleving!

Lama

Alpaca IJsseldelta Logies is ideaal voor een gezin met kleine kinderen.

Alpaca IJsseldelta Logies
Dat is leuk: Alpaca IJsseldelta Logies is een vrijstaand gastenverblijf met uitzicht op de weide met alpaca’s. Je hoeft niet raar op te kijken als er ineens een paar nieuwsgierige alpaca’s aan je terras verschijnen, tijdens je ontbijt in de ochtendzon.

lammetjes

Tip voor de lentemaanden: overnachten bij de lammetjes van B&B Ûnder de Wol!

B&B Ûnder de Wol
Pasgeboren lammetjes in de lente of schapen met een dikke wintervacht: een oer-Hollands tafereel dat je optimaal ervaart bij Ûnder de Wol. Kruip jij na een heerlijke dag op het Friese platteland, vroeg onder de wol bij deze knusse B&B?

Struisvogel

Naast een aantal struisvogels, lopen er bij B&B de Struisvogelboerderij ook wat schapen rond!

Bed en Breakfast de Struisvogelboerderij
Zoals de naam van deze B&B al doet vermoeden, logeer je bij Bed en Breakfast de Struisvogelboerderij tussen de struisvogels. Weliswaar niet letterlijk, maar in een eigen chalet mét uitzicht op de struisvogels. Dat klinkt gezellig, toch?

bed en breakfast boerderij

De koeien komen je al tegemoet lopen bij B&B Sint Nicolaashoeve!

Slapen tussen de koeien
Nog zo’n typisch Hollands tafereel: koeien die op hun gemak staan te grazen in de weide. Er zijn tal van B&B-boerderijen waar je nader kunt kennismaken met deze lieve dieren, wat denk je van Sint Nicolaashoeve of ‘t Bullekroffie?

Manege

Bij B&B Aan de Bovenlanden vind je volop rust, ruimte én mooie paarden.

B&B met paarden
Wie weg is van paarden, kan goed terecht bij Aan de Bovenlanden of B&B Boomken’s Ranch! Wist je trouwens dat er veel B&B’s beschikken over een paardenstalling? Ideaal voor als je samen met je paard eropuit wilt trekken.

logeren bij de boer

Kamelen, ezels, hertjes, walibi’s, hangbuikzwijnen en onder meer deze geitjes zijn te vinden bij Boederij “De Boterbloem”.

Bed en breakfast boerderij boeken
Logeren op de bed en breakfast boerderij is niet alleen leuk, maar ook bijzonder leerzaam. Bij een B&B-boerderij in bedrijf, is het vaak mogelijk om mee te lopen met de boer. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en maak je kennis met het echte boerenleven. Eveneens leuk: woonboerderijen met boerderijdieren! Via Bedandbreakfast.nl boek je eenvoudig en snel een verblijf bij jouw droomboerderij, zonder reserveringskosten!

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter