Vacatures

Vacature: Front‐end Developer (40 uur)

Heb jij diepgaande kennis op het gebied van HTML, CSS en Javascript en heb je passie voor het ontwikkelen van client side functionaliteiten voor high traffic websites? Dan is dit dé functie voor jou.

Wie zijn wij?

Bedandbreakfast.eu is hét platform voor B&B’s, met 3,5 miljoen B&B-kamers en appartementen en bereikt miljoenen bezoekers wereldwijd. Bed and Breakfast Europe is een enthousiaste club jonge professionals in Eindhoven. Wij geloven in werkplezier, eigen initiatief en samenwerking als drijfveer voor succes.

Jouw verantwoordelijkheden

Voor het ontwikkelen en onderhouden van onze websites zoeken wij een ervaren Front-end Webdeveloper met verantwoordelijkheidsgevoel die onze huidige programmeurs en interactie ontwerper kan ondersteunen. In deze functie werk je aan het optimaliseren van onze websites, waarbij je gebruik maakt van innovatieve front-end technieken. Begrippen als pagespeed, rendering, semantiek en toegankelijkheid spreken je in het bijzonder aan.

Jouw takenpakket

Je vertaalt concepten en ontwerpen naar kwalitatief hoogwaardige HTML, CSS en JavaScript, met als doel het realiseren van geavanceerde webapplicaties voor onze websites www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfast.eu.

Jouw skills

 • HBO niveau met relevante werkervaring
 • Bekend met actuele ontwikkelingen en technieken
 • Ervaring met JavaScript, HTML5, CSS3, JQuery, Bootstrap
 • Ervaring met LESS/SASS
 • Je werkt nauwkeurig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je neemt initiatief en bent flexibel en creatief
 • Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

Een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast, jong team. Je gaat geen lange projecten aan, maar werkt juist in korte sprints. Bij Bed & Breakfast Europe heerst een informele sfeer, waarbinnen collega’s gemakkelijk met eigen initiatieven en ideeën komen. De communicatielijnen zijn kort en de deuren staan open. Wij werken met passie en trots aan de groei van onze sites, waarbij plezier de verbindende factor is.

 • Aantal uur per week: 28 – 40 uur
 • Uitstekende verdiensten en reiskostenvergoeding
 • Dienstverband: vast
 • Startdatum: zo spoedig mogelijk
 • Een inspirerende werkomgeving in het monumentale voormalige luchthavengebouw van Eindhoven (anno 1935). Uitstekende ov bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij enthousiast over deze vacature én heb jij de skills die wij zoeken? Mail dan jouw cv en motivatie naar Peter Kuijpers (p.kuijpers@bedandbreakfast.eu). Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je ons bellen op 040-7620600.

Bed & Breakfast Europe B.V.
Zandkasteel 43
5658 BE Eindhoven
www.bedandbreakfast.nl / www.bedandbreakfast.eu

Deel deze vacature:

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu, 's werelds grootste B&B-site met meer dan 3,5 miljoen gastenkamers en appartementen.

Laat een reactie achter