Bed and Breakfast Delft

    109 B&B's in en nabij Delft, Zuid-Holland, Nederland

    Bed and Breakfast Delft

    Delft is een van de meest pittoreske steden van Nederland. Gekenmerkt door haar waterwegen en grachten, historische gebouwen en natuurlijk het wereldberoemde blauw-witte aardewerk dat bekendstaat als Delfts Blauw. Kies voor een Bed and Breakfast Delft en ontdek de magie van deze fantastische stad.

    Een Bed and Breakfast in het centrum van Delft

    De oude binnenstad is de perfecte plek om je Bed and Breakfast Delft te boeken. Vanuit het centrum ben je op loopafstand van alle belangrijke toeristische attracties. Bezoek de Markt met het indrukwekkende stadhuis, de Nieuwe Kerk met de beklimbare uitkijktoren of bezoek Museum Prinsenhof. Als je in het centrum blijft, word je omringd door Delfts Blauwe aardewerk winkels en ontdek je alle hoeken en gaten die te maken hebben met het leven van de beroemdste zoon van Delft, Johannes Vermeer.

    Verblijf in de universiteitswijk

    Een van de beste gebieden om een accommodatie in Delft te boeken is de universiteitswijk. In deze levendige, dynamische wijk is de belangrijkste technische universiteit van Nederland gevestigd. Boek een Bed and Breakfast in deze buurt voor een jonge en vriendelijke sfeer, te midden van trendy bars, alternatieve winkels en een bruisend nachtleven.

    Andere verblijfsgebieden in Delft

    Als alternatief raden we je aan om je accommodatie dichtbij het treinstation te boeken, omdat je vanuit daar gemakkelijk toegang hebt tot het openbaar vervoer. Bovendien liggen het historische centrum van Delft en de belangrijkste bezienswaardigheden allemaal op loopafstand. Tegelijkertijd bespaar je behoorlijk wat geld in vergelijking met het boeken van een Bed and Breakfast in het centrum.

    Wanneer Delft bezoeken

    De beste tijden van het jaar om Delft te bezoeken zijn zeker de lente en de herfst. De lente en herfst bieden een romantische sfeer met zonnige dagen en aangename temperaturen, maar zonder de stress van het hoogseizoen. Een andere goede tijd is ongetwijfeld Kerstmis, wanneer alle straten en grachten versierd zijn met lichtjes. Het is een absoluut wonder om te zien.

    Waarom kiezen voor een Bed and Breakfast in Delft

    Overnachten in een Bed and Breakfast met een huiselijke en informele sfeer maakt dat je je meteen thuis voelt. Bovendien zijn de eigenaren van de accommodatie je beste bondgenoten om je te helpen de stad beter te leren kennen. Bijvoorbeeld met het ontdekken van de geheime verborgen plekken, de beste restaurants waar je regionale lekkernijen kunt eten en je kennis laten maken met de lokale tradities. Je kunt zelfs een Bed and Breakfast vinden in het centrum van Delft tussen de grachten voor het mooiste uitzicht van de stad!

    Reizen in Delft

    Bezoek Delft ontspannen en gemakkelijk met het openbaar vervoer. Delft beschikt over een ondergronds treinstation en met bussen en trams kun je gemakkelijk door de stad. Let wel op dat je niet contant een kaartje kan kopen voor het OV. In Delft kun je ook op de fiets op pad gaan. Rondom Delft vind je namelijk vele oer-Hollandse en pittoreske dorpjes die het ontdekken waard zijn. Dus stap op de fiets, trek je wandelschoenen aan of verken het typische Nederlandse landschap via een bootje door de grachten en ga erop uit!