Zestigste bed & breakfast met vijf tulpen


Steeds meer luxe bed & breakfasts in Nederland

Eindhoven, 27 juli 2011 – Nederland heeft sinds woensdag zestig bed & breakfasts in de hoogste kwaliteitsklasse. Bed & breakfast Raadhuis Dinther suites in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther is vandaag officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Het aantal B&B’s in het hoogste segment neemt gestaag toe.

In totaal zijn nu 431 accommodaties bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie aangesloten. Zij zijn gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. De professionalisering van de branche wordt zichtbaar in de groei van het hoogste segment. Dit jaar zijn er vijf B&B’s met vijf tulpen bij gekomen. Alle geclassificeerde accommodaties staan op Bedandbreakfast.nl.

Topniveau
Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen. Daarnaast is er veel privacy, want B&B’s in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak ook een eigen entree.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. De controle gebeurt door middel van mystery guests. De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.