B&B Carpe Diem in Brabant is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014

OIRSCHOT, 17-6-2014  –  Bed & Breakfast Carpe Diem in het Noord-Brabantse dorp Oirschot is dinsdag uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014. Het bed & breakfast behaalde de hoogste score in de categorie van 5 tulpen, de topklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De award wordt ieder jaar uitgereikt door Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

B&B Carpe Diem biedt gasten veel ruimte en luxe faciliteiten zoals een bubbelbad en een roomservice-ontbijt met producten uit eigen moestuin. Het bed & breakfast is mooi gelegen in het buitengebied van Oirschot. Gasten komen er niets tekort, zoals blijkt uit controle door een mystery guest en vele enthousiaste reviews op Bedandbreakfast.nl. B&B Carpe Diem wordt door meer dan honderd gasten beoordeeld met een gemiddelde score van 9,2. “Deze uitmuntende beoordeling bewijst dat eigenaresse Netty Rook aan gastvrijheid en service niets te wensen over laat. Vooral de goede bedden, het royale ontbijt en de persoonlijke aandacht worden geprezen. Gasten worden er echt in de watten gelegd en dat is waar het in deze verkiezing om draait. Een verdiende winnaar!”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Tweede en derde plaats
Op de tweede plaats in de topklasse van 5 tulpen staat Bed & Breakfast Aan de Aelder Esch in het Drentse dorp Aalden. Dit bed & breakfast biedt gasten een ruime suite met overdekt terras en tweepersoons jacuzzi. De derde plaats is voor B&B Life is Good in de Brabantse gemeente Heeswijk-Dinther. Gasten overnachten hier in een eikenhouten huis met dakterras, privé-fitnessruimte en een eigen sauna. Ook onder de bed & breakfasts met 1 tot 4 kwaliteitstulpen zijn dinsdag de beste B&B’s van 2014 verkozen. Dit zijn alle winnaars:

Naam B&B Categorie Plaats Provincie
Carpe Diem 5 tulpen Oirschot Brabant Website
Aan de Aelder Esch 5 tulpen Aalden Drenthe Website
Life is Good 5 tulpen Heeswijk-Dinther Brabant Website
B&B De Paasloërhof 4 tulpen Paasloo Overijssel Website
B&B Van Elewout 4 tulpen Bergen op Zoom Brabant Website
De Wroeter 4 tulpen Epe Gelderland Website
De Boksloot 3 tulpen Ravenswoud Friesland Website
Hoeve Sophia 3 tulpen Schiedam Z-Holland Website
De Lochterhof 3 tulpen Terblijt Limburg Website
Hotel California 2 tulpen Wichmond Gelderland Website
Ezelgasterij a/d Maasheggen 2 tulpen Vierlingsbeek Brabant Website
De Tuinkamer 2 tulpen ‘s-Gravenzande Z-Holland Website
De Vlinder 1 tulp Nijmegen Gelderland Website
Motorschip Elisabeth 1 tulp Leeuwarden Friesland Website
Huize Sonja 1 tulp Hollum Friesland Website

Over de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze organisatie ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Aangesloten B&B’s worden geclassificeerd op basis van meetbare normen zoals faciliteiten, veiligheid en hygiëne. Na controle door een mystery guest worden de accommodaties ingedeeld in kwaliteitsklassen van 1 tot 5 tulpen. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

boxspringbedden2Bed & Breakfast Carpe Diem in Oirschot.

IMG_2519Bed & Breakfast Aan de Aelder in Aalden.

badkamerB&B Life is Good in Heeswijk-Dinther.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.