B&B Tala Lodge in Friesland is Beste Bed & Breakfast 2015

 

RAVENSWOUD, 9-6-2015 – B&B Tala Lodge in het Friese dorp Ravenswoud is op dinsdag 9 juni door Stichting Bed & Breakfast Nederland uitgeroepen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015′. Tala Lodge behaalde de hoogste score in de 5-tulpencategorie, de topklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De tweede prijs is voor B&B Life is Good in de Brabantse plaats Heeswijk-Dinther. De derde prijs is voor Bed & Breakfast Carpe Diem in het Brabantse dorp Oirschot, vorig jaar winnaar van deze verkiezing.

Bij het vaststellen van de winnaars kijkt Stichting Bed & Breakfast Nederland onder meer naar de puntentelling in het B&B classificatiesysteem en de reviews die gasten schrijven op Bedandbreakfast.nl. “De genomineerden waren dit jaar aan elkaar gewaagd. Alle drie bieden ze hun gasten buitengewoon comfort en een uitstekende service gecombineerd met veel ruimte en privacy”, zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Tala Lodge maakt het verschil met wellnessfaciliteiten en een unieke ambiance. Gasten verblijven in een grote privésuite en hebben onbeperkt beschikking over een 6-persoons buitenspa. Dit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9,7 in de reviews.”

Ook in de kwaliteitscategorieën van 1 tot en met 4 tulpen zijn dinsdag de beste bed & breakfasts van Nederland bekendgemaakt. Een overzicht van alle bekroonde accommodaties:

Winnaars 5 tulpen

Winnaars 4 tulpen

Winnaars 3 tulpen

Winnaars 2 tulpen

Winnaars 1 tulp


Opvallend is de grote verscheidenheid onder de winnaars: van landelijke hoeves tot monumentale panden en een woonboot. Hanny Arens: “Dit is wat B&B’s zo aantrekkelijk maakt: iedere accommodatie is uniek en er is voor elk wat wils. Of je nu wilt verblijven op het platteland of in de stad, er is altijd wel een geschikt bed & breakfast vlakbij. Door hun kleinschaligheid en persoonlijke benadering zijn B&B’s steeds vaker de eerste keuze voor wie op zoek is naar logies.”

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
Het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ wordt jaarlijks uitgeroepen door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze stichting ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Alle bed & breakfasts die bij het classificatiesysteem zijn aangesloten, worden bezocht door mystery guests en beoordeeld aan de hand van meetbare kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de B&B’s wordt weergegeven door middel van 1 tot en met 5 tulpen. Voor meer informatie, zie www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

tala_lodge2tala_lodge1

B&B Tala Lodge, Ravenswoud. Website

Life_is_good1Life_is_good2
B
&B Life is Good, Heeswijk-Dinther. Website

Bed and Breakfast Carpe Diemcarpe_diem2
B&B Carpe Diem, Oirschot. Website

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.