Algemeen

Nieuwe B&B-boek nu te bestellen!

B&B boek

Het nieuwe boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ verschijnt medio april.

De nieuwe uitgave van het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ verschijnt medio april. Met ruim 2.500 B&B’s is dit de dikste editie tot dusver. Als abonnee van Bedandbreakfast.nl kunt u het boek met korting bestellen én met een aantrekkelijke winstmarge doorverkopen aan uw gasten.

‘Bed & Breakfast in Nederland’ is het grootste en dikste B&B-boek van Nederland, met maar liefst 1.248 pagina’s in full colour. De adressen zijn voorzien van kleurenfoto’s, contactinformatie en – in veel gevallen – een beschrijvende tekst. Ook treft u gedetailleerde kaarten aan van Nederland (1:300.000) met Lange Afstand Fietsroutes (LF-routes).

Mobiele barcodes
Deze editie is helemaal bijdetijds: bij alle uitgebreide vermeldingen staan mobiele barcodes (QR-codes). Daarmee heeft u in een oogwenk meer foto’s en informatie over een B&B op het scherm van uw iPhone of andere smartphone. Het boek valt verder op door de harde kaft en een verfrissende lay-out. Kortom: een prachtige uitgave voor B&B-liefhebbers en een juweel op de salontafel!

Aantrekkelijke winstmarge
Als abonnee van Bedandbreakfast.nl kunt u het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ tegen een aantrekkelijke korting bestellen. Uw korting bedraagt maar liefst 40 procent op de consumentenprijs van € 24,95. Bovendien krijgt u een hogere korting wanneer u drie of meer exemplaren tegelijk bestelt (maximaal 45% korting). Het levert dus een mooie winst op als u een paar exemplaren tegen consumentenprijs verkoopt aan uw gasten!*

*Let op: volgens de ‘Wet op de Vaste Boekenprijs’ mag u het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ uitsluitend voor € 24,95 verkopen aan gasten.

Update: het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ is uitverkocht en niet meer te bestellen.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

1 reactie

Laat een reactie achter