Algemeen

Bedandbreakfast.nl: nieuwe Updates en Functionaliteiten

Bedandbreakfast.nl; Bedandbreakfast.nl: nieuwe Updates en Functionaliteiten

Als je een B&B runt, dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk promoten. Dankzij alle vernieuwingen op Bedandbreakfast.nl, is jouw online vermelding nu nog beter vindbaar én extra aantrekkelijk voor B&B-fans!

Reisgezelschap samenstellen

Zijn kinderen ook welkom bij jouw B&B? Het is nu mogelijk om te zoeken naar een geschikt verblijf voor een compleet reisgezelschap, inclusief kinderen. Zo zorgen we ervoor dat jouw B&B vindbaar is voor gasten die op zoek zijn naar de ideale accommodatie voor het hele reisgezelschap.

Nieuwe filters voor het beste zoekresultaat

Met behulp van de nieuwe filters vinden gasten binnen enkele klikken de beste B&B die aan hun wensen voldoet. Zo is het nu makkelijker om uitgebreid te filteren op (kamer)voorzieningen, tulpen, (rolstoel)toegangelijkheid, reviewcijfers en prijzen. Op die manier ontstaat de perfecte match tussen B&B’s en potentiële gasten.

Ontbijtfilters

Bied je een verblijf aan inclusief ontbijt? Of maak je speciale ontbijtjes die bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, vegan of biologisch zijn? Dan hebben we goed nieuws, want gasten kunnen hier nu speciaal op filteren. Dat geldt overigens ook voor ontbijtjes met streek- en/of huisgemaakte producten.

Zoeken op de Kaart

Gasten weten je B&B nu nóg beter te vinden dankzij de vernieuwde kaart. Hierop vinden ze alle B&B’s die aan de geselecteerde filters voldoen. Op basis daarvan kan de gast de ideale B&B op de perfecte locatie kiezen!

Betere vindbaarheid Attracties en Gebieden

De mogelijkheid om te zoeken naar B&B’s in specifieke regio’s en dichtbij attracties is flink uitgebreid. Zo kunnen gasten je B&B makkelijker vinden als deze bijvoorbeeld in de Achterhoek, op de Veluwe of in de Betuwe is gelegen. Daarnaast kunnen sitebezoekers ook zoeken op de naam van een B&B.

Meer aandacht voor Geclassificeerde B&B’s

Geclassificeerde B&B’s hebben weer een prominente plek op de homepagina, waarbij ze worden uitgelicht met de bekende roze tulpen. Ook in de filters kunnen sitebezoekers nu makkelijker sorteren op het aantal tulpen. Tot slot zijn de tulpen en emblemen van ‘Beste B&B’s’ voorzien van een heldere toelichting, zowel in het zoekresultaat als op de accommodatiepagina.

Previews van foto’s in het zoekresultaat

Een goede eerste indruk is ontzettend belangrijk, zeker nu gasten door je foto’s kunnen swipen, tikken, of klikken in het zoekresultaat. Zorg daarom voor aantrekkelijke foto’s passend bij het seizoen, waarop je accommodatie zo goed mogelijk wordt uitgelicht.

Toelichting op reserveringsproces

De kracht van B&B’s schuilt in het persoonlijke contact tussen de B&B-eigenaar en de gast. Daarom is de accommodatiepagina voorzien van een toelichting op het reserveringsproces. Daarbij maken we ook duidelijk dat het contact en de reservering direct via jou als B&B-eigenaar verloopt, zonder commissie. Ook benoemen we dat de reservering pas definitief is, nadat deze door zowel jou als de gast bevestigd is. Zo weet de gast waar hij of zij aan toe is!

Nieuw Design

Last but not least: de website is voorzien van een nieuw design. Dit geldt ook voor jouw accommodatiepagina, waarop gasten een duidelijk overzicht krijgen van wat jouw B&B te bieden heeft. Inclusief heldere prijzen, uitgebreide voorzieningen en voorwaarden.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

4 Reacties

 • Goedemorgen,
  bedankt voor de vernieuwde site.
  Waarom hebben jullie bij kamerfaciliteiten geen: uitzicht over weiland?

  • Dag Martien,

   Bedankt voor je reactie, we hebben je feedback genoteerd. Mocht deze optie (of een soortgelijke variant) erbij komen te staan, dan zal de Customer Service je hierover informeren.

 • Beste Josiah, deze week kregen we een preview te zien van de nieuwe website. Heel mooi dat jullie de website weer helemaal up to new maken, want het is de etalage voor de B&B!
  Echter ik heb een vraag over de aanduidingen ; sauna voor algemeen gebruik, terras voor algemeen gebruik, maar ik zie niet de optie voor privé gebruik van sauna en/of terras, dat is bijvoorbeeld voor de keuken wel het geval. Wordt dat nog veranderd? mvrgr.

  • Hi Milou,

   Leuk dat je reageert! De faciliteiten voor privé gebruik staan bij de kamerfaciliteiten. We zagen dat je het privé terras hier al hebt aangevinkt, dus dat zit goed. Voor de privé sauna hebben we dit nu ook voor je aangepast, goed om dit even te checken. Neem gerust telefonisch contact met ons op bij verdere vragen.

Laat een reactie achter